Šokējošās atklāsmes filmā: Maikls Džeksons tik tiešām esot seksuāli izmantojis mazus zēnus

Skatītājus šokējuši pagājušo piektdien Sandenses kinofestivālā demonstrētajā dokumentālajā kinolentē “Pametot Nekurzemi” (LeavingNeverland) minētie fakti no popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dzīves.

25. janvārī ASV notika skandalozās dokumentālās filmas “Pametot Nekurzemi” pirmizrāde, ko kritiķi jau paspējuši nodēvēt par skandalozu. Kā vēsta izdevums “TheSun”, dažiem skatītājiem pirmizrādes laikā pat palicis slikti un nācies cīnīties ar slikto dūšu.

Šī 4 stundas ilgā kinolente ir balstīta uz divu Maikla Džeksona galveno upuru – Veida Robsona un Džeimsa Seifčaka stāstiem. Pats popmūzikas karalis dēvējis viņus par saviem “mazajiem draugiem”. Dejotājs Veids Robsons pastāstījis par Džeksona uzmākšanos pavisam nesen.

Pēc viņa vārdiem, mūziķis septiņu gadu garumā regulāri viņu izvarojis savā īpašumā „Neverland”, kamēr puika nesasniedza 14 gadu vecumu. Ar līdzīgām atmiņām dalījies arī Džeimss Seifčaks un arī citi popmūzikas karaļa upuri.

Saskaņā ar upuru teikto, dziedātājs rīkojis seksuāla rakstura orģijas ar mazajiem zēniem un centies noskaņot savus upurus pret viņu draugiem un vecākiem. Viņš mācījis bērniem ienīst visus, kas atrodas ārpus „Neverland” robežām.

Cietušie atceras arī to, ka Džeksons dāvinājis zēniem dažādus juvelierizstrādājumus apmaiņā pret „abpusēju maigošanos”, savukārt ar vienu no zēniem viņš pat bija sarīkojis fiktīvās kāzas. Pieaudzis dziedātājs un puika bija devuši viens otram svinīgos zvērestus, un Džeksons uzvilka viņam pirkstā laulības gredzenu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru