Zvaigznes zina par jums visu: kā dažādu zodiaka zīmju sievietes uzvedas grūtniecības laikā

Horoskopi sniedz mums daudz patīkamu mirkļu, it īpaši, ja to prognozes sakrīt ar jūsu šī brīža dzīves notikumiem un tiešā veidā skar jūsu personīgo dzīvi.

Lai gan daudzi cilvēki uzskata, ka zodiaka zīme ir vien muļķīgs izdomājums, cilvēka dzimšanas gadalaikam un zvaigžņu stāvoklim tomēr ir izšķiroša nozīme cilvēka īpašību un paradumi noteikšanā.

Zodiaka zīme ietekmē arī mūsu attieksmi pret dažādiem notikumiem un to uztveri. Piemēram, grūtniecību. Šajā laikā sievietes kļūst īpaši aizvainojamas un emocionālas. Tātad kā dažādu zodiaka zīmju sievietes uzvedas grūtniecības laikā.

Mežāzis: mamma – eksperte

Mežāži uztver grūtniecību kā darbu, kas jāveic īpaši rūpīgi un atbildīgi. Māmiņa Mežāzisir slavena ar savu stipro gribasspēku un atbildību, un ir spējīga nodrošināt sev pareizu ēšanu un dienas režīmu. Viņas dzīves uztvere vienmēr bijusi filozofiska, taču viņa noteikti izstudēs visu nepieciešamo informāciju par grūtniecību un bērniem, kas ļaus viņai ātri domāt un risināt problēmas.

Ūdensvīrs: māte – vienpate

Ūdensvīram var būt grūti iejusties mātes lomā, jo viņa ir pārāk ēteriska un smalkjūtīga būtne, kas it nemaz nav piemērota tik piezemētām lietām kā grūtniecība. Toties viņa tīri intuitīvi izvēlās vajadzīgo un viegli pārņem citu pieredzi. Grūtniecības laikā māmiņa – Ūdensvīrs var kļūt ietiepīga un pat ieslēgties sevī. Un var paiet zināms laiks, līdz izdosies piespiest viņu atvērties un pievērsties savai grūtniecībai.

Zivis: emocionāla mamma

Viena no pašām intuitīvākām zodiaka zīmēm, māmiņām Zivīm savas grūtniecības laikā var nākties izjust visai plašu emociju gammu. Līdz ar to, ka viņu stihija ir ūdens, bet viņu valdošā planēta – Jupiters, viņu personības itin viegli svārstās atkarībā no apkārtējiem apstākļiem un mijiedarbības.

Viņas īpaši dziļi izjūt savu grūtniecību, taču joprojām turpina rūpēties par citiem, kas pārvērš viņu grūtniecību par interesantu un priekpilnu gaidību laiku, kurā tomēr pietiek gan rūpju, gan negaidītu baiļu. Lai tiktu galā ar savām bailēm, Zivīm būtu ieteicams pievērsties saviem hobijiem un meditācijām. Mammām – Zivīm noteikti jāuzmanās no pēcdzemdību depresijas kā viņu emocionālā stāvokļa sekām.

Auns: pārliecināta mamma

Mamma – Auns grūtniecību uztver kā šķērsli, kas jāpārvar, lai dāvātu pasaulei bērnu. Viņas ar visu pārliecību un uzņēmību gatavojas savai grūtniecībai un mātes lomai.

Tomēr krasas garastāvokļa maiņas nogurdina gan pašu topošo māmiņu, gan pārējos mājiniekus. Auniem ieteicams iegrožot savas emocijas un stabilizēt savu psihisko stāvokli ar meditāciju un garu pastaigu palīdzību.

Vērsis: praktiskā mamma

Mammas – Vērši ir ļoti praktiskas un nekad nepalaiž garām svarīgas tikšanās un ārstu apmeklējumus. Viņu stingrais raksturs palīdz viņām risināt problēmas, pieslēdzot loģiku, nevis emocijas. Tomēr sakarāar to, ka viņām nepatīk pārmaiņas, deviņi grūtniecības mēneši var izraisīt stresu. Tieši tāpēc māmiņas – Vērši reizēm mēdz klusi apraudāties.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru