Šonakt (21. martā) ir gaidāms pilnmēness. Astrologi iesaka šādi pavadīt šo vakaru

Pilnmēness ir laiks, kad mēness ir visaktīvākais.

Pateicoties Mēness kalendāram, jūs varat uzzināt ko šī nakts un vakars ir tev sagādājis. Pilnmēness negatīvā ietekme uz cilvēku veselību ir izplatīta parādība, kura ir plaši zināma. 

Augsta mēness aktivitāte ātri spēj ”izsūkt” enerģiju pat no visaktīvākajiem un veselākajiem cilvēkiem. Cilvēkus ar pavājinātu imunitāti šī mēness fāze var ietekmēt visstiprāk. 

Mēness būs Svaru aktīvajā fāzē. Lai gan Svari ir līdzsvara un harmonijas simbols, šī zīme nevarēs izlīdzināt pozitīvos un negatīvos enerģijas viļņus pilnmēness laikā.

Gluži pretēji, Svari radīs kādu haosu cilvēku galvās, padarīs tos neloģiskus un izmisušus. Svari palielinās arī cilvēku emocijas, kas novedīs pie neracionālas uzvedības.

21. martā labāk nepaļauties uz savu intuīciju, jo tā var šodien būt maldīga. Arī šajā dienā ir iespējami konflikti ģimenē, starp draugiem, laulātajiem.

Tieši šajā dienā būs liela vēlme kādam atriebties vai vienkārši uzrīkot konfliktu ne par ko. Šīs darbības pastiprināsies tuvojoties pusnaktij.

Tie, kas vēlas pavadīt šo dienu mierā un klusumā, gaida nepatīkami pārsteigumi, kuru dēļ jūsu garastāvoklis pasliktināsies.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru