Uzvārda maiņa maina likteni! Iepazīsties ar šo informāciju, lai saprastu kā tas ietekmē tavu dzīvi

Uzvārds atstāj pat daudz lielāku ietekmi uz likteni nekā viņa vārds.

Nav pārsteigums, ka uzvārds atstāj tik lielu ietekmi, jo tam ir dziļas saknes mūsu dzimtā, aiz tā stāv gadsimtiem sena vēsture. Nomainīt uzvārdu, nozīme nomainīt enerģiju, kura tevi pavada.

Dzimšanas datums, vārdsun uzvārds no metafizikas viedokļa ir pirmais faktors, kas nosaka rakstura pamatīpašības. Dzimšanas datums (diena, mēnesis un gads) ir būtisks rakstura veidošanās elements, jo dzimšanas datuma vibrācijas nosaka personas spējas un mērķi.

Dzimšanas datuma, vārdaun uzvārda vibrāciju aprēķina, secīgi summējot dzimšanas dienas, mēneša un gada numurus un samazinot tos uz vienu ciparu. Vārda burtus aizvieto ar noteiktiem cipariem. Iegūtā vērtība atbilst tādiem svarīgiem personības elementiem kā priekšrocības, trūkumi, dzīves mērķi, karma, liktenis un svarīgi notikumi.

Saskaiti savu dzimšanas dienu, mēnesi un gadu, vārdu un uzvārdu, un rezultātā iegūsti viencipara skaitli. Dari to pašu ar uzvārdu, kuru gatavojies pieņemt pēc kāzām.

  1. Neatkarība, vēlme vadīt, spēja pieņemt lēmumus, vīriešu rakstura iezīmes.
  2. Partnerattiecību noskaņojums, spēja un vēlme strādāt komandā un ņemt vērā citas personas intereses. Pastāvīgi meklē kompromisu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru