Šovakar iestājas Pilnmēness. Katrs Pilnmēness maina cilvēku dzīvi, tādēļ izlasi šo, lai tas tev nebūtu neveiksmīgs

Superpilnmēness dienā ir aizliegtas arīfinansiālas darbības. Nepārdomāta attieksme pret tēriņiem, naudas aizdošana vai aizņemšanās tuvākajā nākotnē var izraisīt bankrotu vai finansiālas grūtības. Astrologi brīdina, ka savu uzkrājumu aizdošana var radīt nepatikšanas, jo līdz ar naudu tevi var atstāt arī veiksme, pārejot pie svešiem cilvēkiem.

Pilnmēnesī nav ieteicams gulēt pie atvērtiem aizkariem. Mēness gaisma var izraisīt bezmiegu vai murgainus sapņus. Turklāt šodien nevajadzētu skatīties agresīva satura programmas, kā arī šausmu filmas. Tas viss ietekmē garīgo stāvokli un var izraisīt veselības pasliktināšanos un pat depresīvu stāvokli.

Krasa uztura maiņa, dažādas diētas un citas kardinālas izmaiņas šodien var izraisīt veselības problēmas. Pilnmēness laikā nevajadzētu pārpūlēt ķermeni ar pārmērīgu slodzi, jo tas var novest pie spēku izsīkuma.

Šodien nav piemērots laiks, lai pārceltos uz citu dzīvesvietu, vai krasi mainītu dzīvi, it īpaši, ja tas notiek emociju ietekmē. Negaidīti lēmumi šajā dienā var radīt visdažādākās nepatikšanas un šķēršļus ceļā uz pārtikušu dzīvi. Visiem lēmumiem jābūt līdzsvarotiem un pārdomātiem.

Lasi vēl: Dzemdību palātā visi nobālēja. Neticami, ko rociņā turēja tikko piedzimušais jaundzimušais!

Pilnmēnesī nedrīkst tenkot un sūdzēties. Personisko problēmu apspriešana var piesaistīt nelabvēļu uzmanību, kuri mēdz spēlēt uz cilvēku vājībām, kas nozīmē, ka personīgā dzīve tev jātur noslēpumā. Turklāt tev nevajadzētu izpaust savus plānus, lai tie neizjuktu neparedzētu apstākļu vai ārējas iejaukšanās dēļ.

Avots:

esoteric

Pievienot komentāru