Steidzīgi ņem vērā padomus no Vangas! Izmet 3 lietas, kuras atgrūž naudu un veiksmi!

Tas ir pārsteidzoši! Kolīdz es izmetu 2 lietas, mājā uzreiz atgriezās nauda un attiecības nokārtojās!

Visi zina par slaveno gaišreģi Vangu. Slavenā bulgāru praviete un dziedniece Vanga pēc savas nāves ir atstājusi daudz pareģojumus pat uz tālo nākotni. Vanga ir dzimusi 1911. gada 31. janvārī Strumicā mūsdienu Maķedonijas Republikas teritorijā.

Vārds “Vangelia” tulkojumā no grieķu valodas nozīmē “labas ziņas”. Sākoties Pirmajam pasaules karam, Vangas tēvs Pande tika mobilizēts Bulgārijas armijā. Māte nomira, kad Vangai bija četri gadi. Meitene uzauga kaimiņu mājā.

Neilgi pirms nāves Vanga paziņoja, ka Zemi apmeklēs citplanētiešu kuģi no planētas. Cita civilizācija gatavo lielu notikumu. Tikšanās ar šo civilizāciju notiks pēc 200 gadiem.

Lasi vēl: VIDEO: Jūs visu mūžu esat ananāsu ēduši NEPAREIZI. Lūk, video kas sagriezīs jūsu pasauli kājām gaisā!

Vanga nomira 1996. gadā no krūts vēža. Viņa neļāva sevi operēt. Pašas Vangas vēlme bija apglabāt savas mirstīgās atliekas mājas pagalmā, kurā viņa dzīvoja, bet Vangas ģimene nolēma apglabāt Vangu Sv. Paraskevas kapličā.

 

Noderīgas lietas

Vienmēr zināju, ka ir lietas, kas tā vai citādi piesaista veiksmi! Ne velti taču saka, ka mājās jābūt dažādiem amuletiem un tamlīdzīgām lietām! Paldies Vanga par šiem padomiem!

Ja tu atbrīvosies no dažām lietām, tavās mājās noteikti izzudīs slikts garastāvoklis un vienaldzība pret visu, kas notiek. Pie šīm “negatīvās enerģijas” lietām ir pieskaitāmas sekojošas:

 

 

Trauki ar plaisām vai līmēti trauki

Šādas lietas ir kategoriski aizliegts turēt mājās. Pat ja tā ir tava mīļākā krūzīte – izmet to. Mūsu senči uzskatīja, ka tieši trauki simbolizē labklājību mājā, bet plaisas drīz vien noved pie labklājības zaudēšanas.

 

Mākslīgie ziedi

Šādos ziedos nav dzīvības. Un tie nav domāti dzīviem cilvēkiem. Šādas lietas ir visvairāk spējīgas pasliktināt enerģiju mājā. Pašas daiļākās mākslīgās rozes nespēs aizvietot dzīvas orhidejas vai citus istabas augus. Labāk iestādīt pudiņā zāli nekā atnest mājās mirušu enerģiju.

 

Vecas lietas garderobē

Katrā skapī ir lietas, kuras netiek lietotas daudzus gadus. Vai arī mīļākie apavi, kurus ir žēl izmest. Bet tas viss nenes pozitīvu enerģiju, bet tikai bojā atmosfēru dzīvesvietā.

Tāpēc no šādām lietām labāk atbrīvoties. Tās nav obligāti jāizmet. Šīs lietas var atdot tiem, kam tās ir nepieciešamas, un ar šādu labu lietu tu uzlabosi pats savu auru.

Lasi arī: Vakarā ejot mājās, Vaļai pavērās briesmīgs skats – viņa dzirdēja bērna kliedzienus un raudāšanu

Visi šie padomi ir orientēti uz to, lai attīrītu dzīvesvietu no “enerģētiskiem atkritumiem”. Atbrīvojoties no minētajām lietām, tu jutīsi vērā ņemamu labumu.

Jo ne velti tautā saka, ka, atbrīvojoties no nevajadzīgām lietām, noteikti vietā nāks jaunas – noderīgas un nepieciešamas. Un pilnīgi iespējams, ka, izmetot veco mēteli, tu beidzot vietā iegūsi ilgi gaidīto kažoku!

Pievienot komentāru