Svinīgi atklās Basketbola halles rekonstruēto atlētikas zāli

Otrdien, 7.maijā, plkst. 16.15 Olimpiskā centra “Ventspils” Basketbola hallē notiks rekonstruētās atlētikas zāles svinīga atklāšana, piedaloties Ventspils pilsētas domes vadībai, Olimpiskā centra “Ventspils” un Sporta pārvaldes pārstāvjiem.

2018. gadā tika uzsākta nacionālās sporta bāzes – Olimpiskā centra “Ventspils” basketbola halles atlētikas zāles rekonstrukcija, kā rezultātā ir paplašināta atlētikas zāles platība, uzlabota ventilācijas sistēma, nomainīts grīdas segums, veikta starpsienu pārbūve, krāsošanas un flīzēšanas darbi, kā arī apgaismojuma un durvju nomaiņa. Iegādāti jauni trenažieri – 16 kardio un 5 spēka vingrinājumiem, kā arī treniņu aprīkojums – stieņi, paklājiņi, jostas. Ir uzlaboti un saremontēti 47 esošie trenažieri.

Basketbola halles atlētikas zālē ikdienā trenējas basketbola kluba “Ventspils” un futbola kluba “Ventspils” spēlētāji, augstas klases sportisti, sporta skolas “Spars” sportisti, iedzīvotāji un treniņnometņu dalībnieki. Gatavojoties Olimpiskajām spēlēm, pasaules un Eiropas čempionātiem, divas reizes gadā, treniņnometnes Olimpiskā centra “Ventspils” sporta bāzēs aizvada Latvijas Bobsleja izlase trenera Sanda Prūša vadībā, Eiropas un pasaules mēroga sacensībām gatavojas valsts labākie vieglatlēti Lauma Grīva, Māra Grīva, Jānis Leitis, Madara Palameika, Rolands Štrobinders, Arnis Rumbenieks u.c.

Esiet laipni aicināti sportot jaunajā Basketbola halles atlētikas zālē! Informācija par cenām un darba laikiem www.ocventspils.lv.

Pievienot komentāru