Tas, ka tu esi lieliska gultā, neliks viņam tevi apprecēt

Pirmkārt, vīrieši, kas baidās no atbildības, vienmēr uzodīs, ka kaut kas nav kārtībā, lai arī cik laba mīļākā tu nebūtu. Tādiuzreiz jūt, ka sieviete vēlas no viņiem kāzas un bērnus.

Otrkārt, vīrieši, kas baidās no atbildības, baidīsies arī no seksa kā no izliktām lamatām. Un lai tajos neiekļūtu, gulēs ar katru pretimnācēju, lai tikai nedotu tev veltas cerības un lai pašam neieciklēties uz tevis.

Treškārt, kad tu nodarbojies ar seksu, lai pārliecinātu vīrieti, ka tu spēsi būt laba sieva, tas piešķir pārāk lielu svarīgumu pašam seksam.

Bet tas sagādā stresu. Jo tu domā tikai par to, lai atstātu labu iespaidu. Ir grūti gūt baudu no seksa, ja tu izmanto to kā ieroci. Un, lai cik labi tu arī netēlotu orgasmu, visbiežāk vīrietis saprot, kad tieši tu neesi patiesa.

Ceturtkārt: nodarboties ar seksu, lai tikai pārliecinātu vīrieti tevi apprecēt ir sevis graušana.

Kad mēs ļaujam otram varu pār sevi, mēs atkāpjamies no saviem principiem un vērtībām. Nav nekā mazāk pievilcīga, kā sieviete bez pašapziņas, kas gatava atteikties no sevis vīrieša dēļ.

Un piektkārt: ja tev tomēr ir izdevies pārliecināt vīrieti apprecēt tevi dēļ tavām īpašām prasmēm gultā, tev nāksies to darīt nepārtraukti.

Lasi vēl: Lūk, kāpēc vīrieši ar vēderiņu ir labāki mīļākie! Noslēpums slēpjas dziļāk…

Vai tiešām tu vēlies būt kopā ar kādu, kam tev ir diendienā un gadu no gada jārīko gultas šovi, baidoties, ka viņš aizies? Un tagad vēl pieskaiti, klāt visas tās sadzīviskas klapatas un bērnu audzināšanu.

Neapšaubāmi, ka būt labai mīļākai ir ļoti svarīgi veselīgām attiecībām. Taču vīrietim svarīgi apmierināt ne tikai savas seksuālās vajadzības.

Atceries to.

Avots:

myfeelings

Pievienot komentāru