Tautas ticējumi 2.septembrim: ko šajā dienā nevajag un ko pat vajag obligāti darīt

2.septembris jau klāt un lūk, ko vajag zināt par šo dienu.

Jums nevajadzētu šajā dienā iepazīt jaunus cilvēkus, vēl jo vairāk – mēģināt ar viņiem sadraudzēties. Tiek uzskatīts, ka nākotnē tie nesīs tikai nepatikšanas.

Matus labāk negriezt, pretējā gadījumā jūs varat zaudēt vairākus dzīves gadus pa tukšo. 2.septembrī labāk atlieciet friziera apmeklējumus.

Nav ieteicams izteikt bildinājumu un veikt jebkādus pasākumus mīlas sfērā, piemēram, randiņi, kāzas utml. Mūsu senči uzskatīja, ka šis solis būs liktenīgs un nākotnē jūsu savienība nebūs ilgstoša.

Mazus bērnus šajā dienā istabā atstāt vienus ir pēc tautas ticējumiem pat aizliegts. Pat uz dažām minūtēm. Saskaņā ar leģendām ļaunie gari var ”apņemt” mazuli un sūtīt viņam dažādas bailes. Šis tiek attiecināts uz zīdaiņiem.

Lasi vēl: Draugs agronoms teica, ka es tomātus nepareizi sienu. Tagad es izmantoju tikai viņa padomus un viss sāk izdoties!

Šajā naktī sapņi parādīs informāciju par nākamo mēnesi: ja sapnis bija gaišs, tad priekšā ir gaidāms tev labvēlīgs laiks, ja tas ir satraucošs, ir vērts rūpīgāk izpētīt un, iespējams, labot savus nākotnes plānus.

Avots:

sova.info

Pievienot komentāru