Tēvs ar dēlu mežā atrada pamestu autobusu. Ejot klāt nebija nekāda satraukuma, bet viss sākās, kad viņi iegāja iekšā

Stefans un viņa tēvs ir dedzīgi ceļotāji. Ceļā viņi ir pieraduši iztikt bez daudzām ērtībām, kas tik pazīstamas mūsdienu pilsētu iedzīvotājiem.

Vīrieši maršrutu iepriekš izplāno, izmantojot internetu, ceļā sarunājot mājvietu ar fermu īpašniekiem. Tomēr šoreiz vietējie zemnieki svētceļotājiem sagatavoja ļoti īpašu pārsteigumu.

Vīrieši bija pārsteigti, redzot, ka viņu piedāvātā mājvieta izrādījās vecs skolas autobuss. Īpašnieki noplukušo transportlīdzekli novietoja mežā blakus strautam. No tālienes ceļotājiem šķita, ka autobuss tur vienkārši tika izmests, lai sapūtu.

Izrādījās, ka bijušais transportlīdzeklis tika īpaši pārveidots par sava veida būdiņu uz riteņiem. Būda, kurā reinkarnējās autobuss, izrādījās ārkārtīgi mājīga. Jūs varat dzīvot šādā mājā! No ārpuses autobuss izskatās noplucis, taču iekšā notiek brīnumu lietas!

Protams, autobusu neviens neapgādāja ar elektrību. Neskatoties uz to, tas kā ceļotāju patvērums darbosies lieliski.

Lasi vēl: Jaungada galda ēdienkarte: trīs maltītes, kas piesaistīs veiksmi un laimi 2021. gadā. Vai ar rasolu būs gana?

Jā, šī nav bēdīgi slavena māja no ekspluatācijas pārtraukta aviolainera, taču šāds bijušais autobuss izrādījās diezgan cienīga atpūtas vieta cilvēkiem, kuri noguruši no civilizācijas priekiem! Un kā tev patīk?

Avots: news

COMMENTS

Pievienot komentāru