Tēvs atteicās no bērna pēc piedalīšanās dzemdībās. Ne visiem ir stipri nervi!

Nereti dzirdami stāsti, ka pāriem neizdodas tikt pie bērniņa. Problēmas mēdz būt ne tikai ar mammu, bet arī tēvu veselību. Ja dabīgā ceļā neizdodas, tad mēdz izmantot mākslīgās apaugļošanas (jeb ART) procedūru.

Šīs procedūras, protams, ir ļoti dārgas, sasniedzot pat vairākus tūkstošus eiro. Un nav garantijas, ka grūtniecība būs veiksmīga. Manai draudzenei kā reiz bija parast darba diena.

Zvans no dzemdību nodaļas bija pārsteidzošs, respektīvi, uz dzemdību zāli aicināja ataicināt ne tā kā vienmēr vienu medmāsu, bet arī ārstu un vēl vienu medmāsu. Tātad, ar bērnu kaut kas nebija kā nākas, pasmags.

Visi skrien uz dzemdību zāli. Dzemdētāja – jauna meitene, 25 gadi, viņai līdzās mamma, vīramāte, un mūsu stāsta galvenais varonis – bērna tēvs. Dzemdības pirmās, grūtniecība trešā, ART rezultāts. Arī divas iepriekšējās neveiksmīgās grūtniecības tika iegūtas ar ART.

Lūk, parādījās galviņa, pleci, bērniņš tika laists pasaulē. Meitenīte, fiziski vesela, bet ar vienu trūkumu. Respektīvi, pēdas ir pagrieztas nevis kā parastiem bērniem, bet pirksti ir papēžu vietā, un  papēži ir kāju pirkstu vietā. Tā teikt – pretējā virzienā.

Būtu it kā jālej prieka asaras, bērniņš piedzimis, ilgi gaidīts, vesels, šādu trūkumu ar kājām var operatīvi risināt. Operācija gan nav no lētajām, bet, ja jau trešo reizi ART, tad gan jau nav no trūcīgākajiem, naudiņu operācijai var atrast. Bet tad notiek negaidītais, jaunizceptais tēvs sāk ārdīties histērijā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru