Tiek brīdināt visi cilvēki par šo konkrēto autoservisu – mašīna nav saremontēta, bet gan izjaukta un noskrāpēta

”Automašīna noplīsa 2018.gada 12.janvārī. Facebooka tika reklamēts (un joprojām reklamējas) jau minētais Poriņserviss, ka veic auto diagnostiku, remontus, sagatavo TA. Okey, sazvaniju viņus, pateicu problēmu uz ko saņēmu atbildi, lai vedot šurp. Ar treileri aiztransportēju auto uz Poriņservisu. Tur uz vietas atradās pats Poriņš un mehāniķis Kaspars. Apsolija ka ķersies klāt un nākamā dienā – 13.janvārī varēs braukt jau. Nākamā dienā zvana nebija, bet aiznākmā zvana, ka nevarot pagriezt motoru, ne ar atslēgu ne kā, jaukšot motoru ārā. Ok, jaukšana notika aptuveni nedēļu. Mehāniķis Kaspars paziņoja ka beigts motors, itkā hidrotrieciens kā rezultātā saliekti trīs vārsti. Tajā mirklī doma bija par jaunu motoru, īpaši atrast neizdevās un diskutējot par motoriem, noticot mehāniķa Kaspara spējām kuras viņš stāstija, tika nolemts labot šo pašu motoru, kuru apsolija sataisīt un iešot gadu gadiem…

Labi, ja to saka mehāniķis, tad nav iemesla neticēt. Solija ka auto būs gatavs “nākamnedēļ” (skaitot no +/- 20.janvāra) bet vajagot iemaksāt 300€ (tiks nodota motora galva slīpēšanai, galvas blīve, jauni vārsti salikti, eļļas trubas jaunas un vel sīkumi), ok, iedevu 300€. Pēc pāris dienām zvana, viss ir salikts, bet auto neiet, esot kartera ventelācija “beigta”, vēlams to nomainīt, Ok, ja “beigta” tad “beigta”, pērkam un mainam. Gaidu atkal zvanu, nezvana nedēļu. Aizbraucu uz servisu, Kaspars paziņo kad nomainīta kartera ventilācija un nu esot arī atrasta vel viena “kaite” – double vanosam vajag speciālo instrumentu, ar kuru var vanosu noregulēt, tad auto būs braucoš pluss vajagot samaksāt vel 320€ (kartera ventelācija, eļļa, tosols, un 150€ darbs). Ok, samaksāju, “meistars” tak “atradis vainu”. Esot visu Liepāju apzvanijis, nevienam nav tāda instrumenta. Es ieliku facebook postu, ka meklēju to instrumentu, nepagāja 20 min kad no cita servisa man raksta, kad varot instrumentu aizdot (Kaspars atkal melo par “Liepājas apzvanīšanu”). Ok, sagādāju to instrumentu, samaksāju 10€ no savas naudas lai izīrētu. Pluss ieraugu, ka manam auto būdams Poriņservisā ir pamatīgi saskrāpēts spārns, nekavējoties norādu to Kasparam, kurš atbild kad kautko izdomāšot, sataisīs. Pēc divām dienām gaidu zvanu, nezvana, zvanu es. Kaspars paziņo ka vanosam jāmaina saucamās “smadzenes” teflona gredzeni, izdiluši, pluss tagad pamanijis, “tikai tagad” ka pastieptas abas zobsiksnas, arī jāmaina. Jautājums, kā tad Kaspars to nav pamanijis agrāk?!!! Ok, teflona gredzeni 60€, nopērk viņš tos kā privātais no katkāda drauga, es nopērku abas ķēdes veikalā 25€ un 30€. Aizvedu, sola, ka pāris dienās būs gatavs un tas jau mums ir 11.marts. Atceraties, auto servisā tika nogādāts 12.janvārī. Šodien aizbraucot uz servisu, Kaspars paziņo ka tomēr nezinot kas pa vainu esot!!!!!! SAMAKSĀTI 745€ UN TAGAD PASAKA – ES NEZINU, iespējams laikam esot beigts sadales mehānisms!!!! Pluss vel gribot 150€ par to ka 2 mēnešus remontējis. Nekavējoties šodien 16.martā tika pieprasīts salikt visas detaļas automašīnā un es viņu vedu uz citu servisu, kur cilvēki saprot ko dara. Par saskrāpēto spārnu pieprasiju kompensāciju, uz ko Kaspars atbildēja ka tad nevajagot tos papildus 150€ par darbu, būšot kompensācija. Izsaucu treileri kurš aizveda uz citu servisu ar pusārdītu motoru. Tur puikas piegāja pie mana auto un uzreiz pateica ka nepareizi salikts sadales mehānisms, tapēc neiet, pluss zem motora nolausta skrūve, par kuru parūpējies Poriņserviss. Jaunais serviss šokā par tādu naudas iegūldījumu un noskrāpētu auto.

Rezumē – Poriņserviss neko nesaprot no double vanos motoriem un tas ir katastrofāli. Turklāt servisu reklamē katru mīļu brīdi. Esiet piesardzīgi ar to servisu.
Serviss nekomunicē ar klientu un izliekas par “beigtiem”. Radās iespaids, ka Kaspars nesaprot problēmu un tādēļ tika veikta maiņa visam, kas varētu būt itkā pie vainas. Tā kā aizdomājos, vai visas nomainītās detaļas tik tiešām bija nepieciešams mainīt.
Padomājiet divreiz pirms vedat uz Poriņservisu.

avots

Pievienot komentāru