“Tu dzemdēsi tik ilgi, kamēr tiksim pie dēla” mīļākais paziņoja; Bet pēc 9 mēnešiem ģimenes dzīve sabruka

Pēc ilgiem darba meklējumiem Tatjana ieguva menedžeres darbu prestižā uzņēmumā. Intervija bija veiksmīga, arī ar kolēģiem jaunā dāma uzreiz lieliski sastrādājās, bet pirmajā korporatīvajā ballītē viņu uzaicināja dejot kāds solīds vīrietis.

Vīns, šampanietis, pļāpāšana par neko. Tatjana nepamanīja, kā viņa bija palikusi viena ar vīrieti kādā biroja kabinetā. Tur viņi kopā pavadīja nakti, bet no rīta viņa no kolēģiem uzzināja, ka tas ir uzņēmuma īpašnieks Timurs. Vīrietis bija precējies, viņam bija pieaugušas meitas.

Tatjanai arī bija dēls no pirmās laulības. Viņa ar vīru izšķīrās bez skandāliem, bet pēc kāda laika ar šausmām uzzināja, ka atkal ir stāvoklī. Kad Timurs to uzzināja, viņš skaidri norādīja:

– Tu dzemdēsi, man vajag dēlu – mantinieku.

– Bet ja būs meita?

– Tu dzemdēsi, kamēr tiksim pie dēla.

Timurs bija 18 gadus vecāks par Tatajanu, viņš negrasījās pamest ģimeni, neko viņai nesolīja. Bet pamazām viņš arvien biežāk apmeklēja viņas māju, sadraudzējās ar viņas dēlu un māti. Tatjana dzemdēja meitu.

Lasi vēl: Kā šobrīd dzīvo un izskatās meitenīte, kura uzvarēja 300 bērnu skaistumkonkursos; Kā kosmētika viņu ietekmējusi

Bet reiz pie viņas ieradās Timura sieva. Sieviete mēģināja paskaidrot, ka Tatjana nav viņa pirmā un varbūt pat ne pēdējā, un, dzemdējot bērnus, viņa nepaturēs citas sievietes vīru, taču Tatjana stingri paziņoja:

– Bet es viņam dzemdēšu mantinieku.

– Mantinieku? Sieviete iesmējās. Jā, lai tu zinātu – es esmu vienīgā oficiālā īpašniece visam, ar ko viņš lepojas. Un, ja kas notiks ar mani, manas meitas kļūst par īpašniecēm.  Man nav svešas viņa izklaides,  bet viņš nepametīs ģimeni, to es zinu noteikti. Bet tu esi muļķe, tu sabojā savu dzīvi.

Timurs mēģināja pārliecināt Tatjanu, ka viņa sieva vienkārši ir greizsirdīga, tas arī viss. Vīrietis solīja, ka nodrošinās viņu ar visu nepieciešamo un parūpēsies par bērnu nākotni, bet oficiāli reģistrēs viņus kā savas atvases tikai tad, kad piedzims dēls.

Tatjana kļuva par vientuļo mammu. Dažus mēnešus vēlāk viņa atkal palika stāvoklī.

No mīļākā viņa nesaņēma lielu palīdzību, bet solīt gan viņš solīja daudz. Timurs atlaida Tatjanu no darba, ģimene iztika no bērnu pabalstiem un mātes pensijas.

Kopš tā laika ir pagājuši astoņi gadi. Šajā laikā Tatjana dzemdēja Timuram sešas meitas, drīz piedzims septītā, naudas nepietiek, visi ģimenes locekļi saspiedušies lauku mājas trijās istabiņās. Negulētas naktis bērnu dēļ, darbi dārzā un mājoklī prasa daudz enerģijas. Tatjana jau sen ir zaudējusi savu pievilcību un izskatās vecāka par Timura sievu, taču turpina ticēt gaišajai nākotnei.

Sievietes vecākais dēls dzīvo atsevišķi. Viņa tēvs viņam palīdzēja nopirkt nelielu dzīvokli. Lai gan puisis palīdz mātei, cik spēj, viņš ļoti drīz apprecēsies un tad jau būs jārūpējas par savu ģimeni.

Bet Timurs pāris reizes nedēļā apciemo Tatjanu un bērnus, dažreiz atnes pārtiku un nenogurst atkārtot –  tiklīdz piedzims dēls, visa kā sievietes dzīvē būs pat vairāk nekā viņai sapņos rādījies.

COMMENTS

Pievienot komentāru