Ukrainiete ar vislielākajiem vaigu kauliem pasaulē parādīja, kā viņa izskatījās pirms plastiskās operācijas. Woow!

Ukrainiete Anastasija Pokreščuka kļuva slavena tīmeklī, pateicoties viņas sejas modifikācijām. Meitene modificēja vaigus un lūpas. Operācijas viņai palīdzēja justies skaistai. Īsā laikā Anastasija pārvērtās par pilnīgi citu cilvēku. Bet viņa nekautrējas parādīt fotoattēlus par to, kā izskatījās iepriekš.

Kā raksta The Daily Star, pirms operācijām Anastasijai bija kauns par visu: gan par savu izskatu, gan par balsi. Pēc meitenes teiktā, injekcijas viņai palīdzēja paaugstināt pašcieņu, kas mainīja meitenes izskatu. Tagad meitene lepojas ar 250 tūkstošiem sekotāju sociālajos tīklos, kuriem viņa regulāri rāda sevi, gan videoklipos, gan fotoattēlos.

The Mirror ziņo, ka meitene sevi dēvē par lielāko vaigu kaulu īpašnieci – un to ir grūti apstrīdēt. Anastasija sevi uzskata par ļoti skaistu un jaunu sievieti. Pielūdzēju meitenei esot ļoti daudz°, taču reti, kuram viņa atbild sociālajos tīklos.

Kad sociālā tīkla lietotāji lūdza Anastasijai parādīt kā viņa izskatījās pirms visām operācijām, viņa sekotājiem neatteica un pēc laika publiskoja fotogrāfiju kā viņa izskatījās iepriekš.

Sekotāji dalījās divās grupās – vieni uzskatīja, ka meitene iepriekš izskatījās daudz labāk, taču otri domā, ka pēc operācijām meitene izskatās pilnīgāka un skaistāka. Un kā jūs domājiet? Skatieties fotogrāfiju!

Un šajā kolāžā – Anastasija 26 gadu vecumā un 32 gadu vecumā. Kurš variants jums patīk vislabāk?

Lasi vēl: Baisi, bet šādi var izskaitļot dienu, kad laiks uz šīs zemes tev būs beidzies. Ja bail, tad labāk nelasi!

COMMENTS

Pievienot komentāru