Baisi, bet šādi var izskaitļot dienu, kad laiks uz šīs zemes tev būs beidzies. Ja bail, tad labāk nelasi!

Cik daudz laika šajā pasaulē ir paredzēts jums? Ja vēlaties saņemt atbildi uz šo jautājumu, skatiet numeroloģiju. Šī zinātne par skaitļu ietekmi uz cilvēka dzīvi palīdzēs jums noteikt visbīstamākos dzīves gadus, pastāstīs par iespējamiem nāves cēloņiem un sniegs padomus, kā pagarināt savu dzīvi.

Protams, jums nevajadzētu pilnībā uzticēties šādai prognozei, jo numeroloģija nav pareģojoša zinātne. Šis nekad nav akmenī kalts, jo dažreiz tā izrādās tikai diena, kad jābūt ir mazliet piesardzīgākam. Numeroloģijas galvenais mērķis ir sniegt informāciju par iespējamiem notikumiem. Personas liktenis būs atkarīgs no tā, kā viņš šos datus izmantos.

Numeroloģijā ir vairāki veidi, kā noteikt nāves datumu. Ātrākais un vienkāršākais ir aprēķinā izmantot savu dzimšanas datumu. Minēsim piemēru: dzimšanas datums 1968.03.15. Salieciet datuma ciparus šādā formā: 15 + 3 + 1 + 9 + 6 + 8 = 42. Nulles aprēķinā nav iekļautas. Pēc tam mēs ņemam mēneša dienu (3) un dubultoto mēneša dienu (6).

Tagad jums jāsaskaita visu trīs skaitļu summa: 42 + 3 + 6 = 51. Tas nozīmē, ka it kā tavs laiks iestāsies 51 gada vecumā. Ir vērts uzskatīt, ka šī nāves datuma noteikšanas metode pieļauj neatbilstību +/- 5 gadus. Tomēr atcerieties, ka cilvēks pats nosaka savu likteni un laiku uz šīs zemes.

Paredzētais nāves datums numeroloģijā dažkārt paredz neskaidrus notikumus dzīvē. Pamatojoties uz nāves datumu var ņemt vērā, ka šajā gadā jūs saskarsieties ar grūtībām. Cilvēka dzīve nav paredzama, tā ir atkarīga gan no pašas personības, gan no ārējo faktoru un apstākļu ietekmes uz to.

Kā aprēķināt grūtos dzīves gadus

Izmantojot šo metodi, jūs varat uzzināt par visbīstamākajiem dzīves gadiem. Lai aprēķinātu šo, jums jāpievieno visi dzimšanas datuma cipari un jāsamazina iegūtā vērtību līdz galvenajam skaitlim. Ņemsim, piemēram, to pašu datumu kā pirmajā piemērā: 15.03.1968 = 1 + 5 + 3 + 1 + 9 + 6 + 8 = 33 = 3 + 3 = 6. Tagad atliek uzzināt ko nozīmē pēdējais cipars.

Skaitlis 1 – cilvēks nodzīvos līdz vecumdienām pēc 80 gadiem.

Skaitlis 2 – bīstami dzīves gadi: 7, 19, 29, 45 un 67.

Skaitlis 3 – saliktie gadi: 44 un 73.

Skaitlis 4  – sola ilgu mūžu. Iespējamā nāve iestāsies pēc 95 gadiem. Iespējams, ka šī persona svinēs 100. dzimšanas dienu.

Skaitlis 5 – paredz iespējamo nāvi 3, 15, 24, 48, 62 un 76 gadu vecumā.

Skaitlis 6 – bīstamie gadi: 13, 22, 47 un 68.

Skaitlis 7 – norāda uz nāvi 24, 36 un 61 gadu vecumā.

Skaitlis 8 – paredz diezgan ilgu mūžu. Nāve notiks no 65 līdz 75 gadiem.

Skaitlis 9 – bīstamie gadi: 16, 23, 38 un 47.

Taču atgādinām, ka šie dati var būt kļūdaini, jo cipari bieži mēdz būt nekorekti. Vienmēr ir jāieklausās savā sirdsbalsī, jo numeroloģija ir kļūdīga, tā neparedz tavu nākotni, bet gan brīdina par nepatīkamiem dzīves momentiem.

Lasi vēl: 18. un 19. martā cilvēkiem būs bail iziet ielās. Tas saistās arī ar mainīgajiem laikapstākļiem

Avots: astrolibra

COMMENTS

Pievienot komentāru