Uzpirkšana un inscenējumi – „Ekstrasensu cīņu” zvaigzne atklāj netīros aizkulišu noslēpumus

„Cīņu laikā ir bijuši pārbaudījumi, kurus nebija iespējams pārvarēt tikai tāpēc, ka piedāvātie stāsti un apstākļi bija pilnībā inscenēti,” savā intervijā pastāstīja Mironova, „turklāt bija arī tādi pārbaudījumi, kuru stāsti izrādījās pārāk piņķerīgi un grūti saprotami.

Pat pilnīgi pretrunīgi ekspertu viedokļi reizēm izrādījās pareizi. Līdz ar to pilnīgi perfekti tikt galā ar šādiem uzdevumiem varēja tikai tad, ja tu jau iepriekš zināji atbildi. Tieši tāpēc jebkurā gadījumā tika noplūdināta vajadzīga informācija. ”

„Pavisam interesants pagrieziens notika tad, kad šovā bija palikuši vien četri dalībnieki. Mums tika paziņota noteikti naudas summa, kuru jāiemaksā, lai kļūtu par projekta uzvarētāju un ieņemt godalgotu vietu.

Es nevaru vairs pateikt precīzu summu, taču toreiz, 2006. gadā tā bija kārtīgā dzīvokļa cena. Šādas summas man nebija, un mani vienkārši sāka izstumt no šova, la gan, visiem par nožēlu, es turpināju uzrādīt labus rezultātus.”

„Kas attiecas uz Natāliju Vorotņikovu, kas kļuva par „Ekstrasensu cīņu” pirmās sezonas uzvarētāju, ar viņu ir saistīts kāds ļoti interesants stāsts. Filmēšanas starplaikos viņa klāstīja mums par savu sūro likteni, grūtu dzīvi un sarežģītiem ģimenes apstākļiem: it kā viņa dzīvojot ārpus pilsētas, viņas brālis ir nelabojams alkoholiķis, arī viņa pati daudz dzērot un, strādājot par medmāsu, pelna ubaga grašus.

Lasi vēl: Šai puķei ir jābūt katrā ģimenē, un lūk, kāpēc… Pēc šī izlasīšanas tādu arī iegādājos

Tai pašā laikā, uz filmēšanas laukumu viņu vienmēr veda kāds vīrietis, kurš vēlāk sācis viņu producēt sava centra ietvaros. Tagad es saprotu, ka Vorotņikovas uzvara bija jau iepriekš izplānota un apmaksāta, lai vēlāk, būdama centra komandas sastāvā, viņa varētu nest pēc iespējas lielāku peļņu.”

Avots:

lasmi

Pievienot komentāru