Šai puķei ir jābūt katrā ģimenē, un lūk, kāpēc… Pēc šī izlasīšanas tādu arī iegādājos

Praktiski katram, kam patīk audzēt istabas augus, mājās uz palodzes noteikti ir tāda puķe kā pelargonija. No senseniem laikiem tiek uzskatīts, ka tā veicina siltu, mierīgu un omulīgu gaisotni jūsu mājās.

Astrologi apgalvo, ka pelargonija neļauj izplatīties negatīvai enerģētikai, pasargā no strīdiem, baumām un tenkām, kā arī pasargā jūsu mājokli no nevēlamiem viesiem.

Šim augam piemīt nomierinošās un antistressa īpašības, tas padara cilvēkus maigākus, pacietīgākus un labsirdīgākus. Turklāt tas piesaista mājām finansiālu labklājību un stabilitāti. Savā rakstā mēs nosauksim jums 9 iemeslus, kāpēc jums noteikti vajadzētu audzēt šo augu savās mājās.

Mūsu dzīvesgudrie senči uztvēra pelargonijas kā siltuma un mājīguma simbolu. Tik tiešām, ir grūti iedomāties mūsu vecmāmiņu mājokļus bez kāda pelargoniju podiņa uz palodzes.

Starp citu, saskaņā ar astrologu zināšanām, pelargonija pasargā no „ļaunās acs”, dzēš jebkādu negatīvu enerģētiku un tiek uzskatīta par talismanu, ka pasargā māju no dažādu nelūgtu viesu ielaušanās.

Pelargoniju labās īpašības

  • Šīs puķes smarža atvieglo depresiju un stiprina nervu sistēmu. Ja istabā, kur atrodas ģeopatogēnās zonas, jūs izvietosiet puķupodu ar pelargoniju, šis augs neitralizēs visu negatīvo iedarbību.
  • Pelargonija veicina veiksmi mīlestībā – šīm nolūkam spilgti sarkanās krāsas pelargoniju vajadzētu uzdāvināt savam mīļotajam cilvēkam. Lai mīļotā vai mīļotai atbildētu uz jūsu jūtām ar pretmīlu, puķei noteikti jāpaliek viņu mājās.
  • Pelargoniju lapas satur ēterisko eļļu, bet lai par to pārliecinātos, pietiek vienkārši paberzēt pirkstos tās zaļo lapiņu. Šī eļļa īpaši spēcīgi izdalās vasarā – saules gaismas ietekmē. Šādā veidā augs pasargā sevi no pārkaršanas. Pastāv viedoklis, ka, izvietojot pelargoniju ārā, sausajāun karstajā laikā, saulrietā virs tās itin viegli var pamanīt savdabīgu starojumu. Šo efektu kā reiz rada aktīvi izdalošās ēteriskā eļļas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru