Vai ir vērts saglabāt ģimeni bērna dēļ. Izlasot šo tu visu sapratīsi!

Situācija “Mīlēt nevar, aiziet”

Situācija ir pilnīgi atšķirīga ģimenēs, kur vecāki katru dienu skandalē un ik minūti skaidro attiecības. Bērns vairs neuztver normālu, mierīgu runu, jo viņš ir pieradis gulēt ar kliedzošas vai šņukstošas ​​mātes radītu troksni. Vēl sliktāk, ja ģimenē ir vieta pat visnozīmīgākajai vardarbībai ne tikai attiecībā pret māti, bet arī pret bērniņu. Paldies Dievam, ka mūsu laikā mēs jau attālināmies no izglītības principiem, kas ļauj pielietot siksnu kā soda līdzekli.

Vesela ģimene – vesels bērns

Palikt šādā laulībā “bērna labā” būs līdzvērtīga paranoiķa vai nākotnes ne visai adekvāta pilsoņa audzināšanai. Daudzas meitenes, kuras uzauga ģimenē ar agresīvu tēvu, saskaņā ar statistiku visbiežāk atkārto mātes likteni, izvēloties tos pašus vardarbīgos vīrus kā dzīves pavadoņus. Viņi nezina, kā aizsargāt savas intereses un robežas.

Lasi vēl: Mans dēls prasa: “Mammīt, tu pagulēsi ar mani?” – Par to, kas ir patiešām svarīgi. Velti pāris sekundes un izlasi!

Bet zēni biežāk nekā parasti izaug kā despoti, kuri uzskata, ka sieviete “citādi nesapratīs”.

Galvenais atcerēties, ka bērnam labāk dzīvot nevis kopā ar mammu un tēti, bet gan mīlošā ģimenē un veselīgā atmosfērā. Un ir vēlams, lai šajā gadījumā pati māte būtu laimīga.

COMMENTS

Pievienot komentāru