Tīmekli pāršalc ziņa par gaidāmo saules aptumsumu šī gada decembrī

Tīmeklī ir parādījusies informācija par iespējamo aptumsumu, kura dēļ Zeme kādu laiku iegremdēsies tumsā. Saskaņā ar nepārbaudītiem datiem šī parādība gaidāma 2019. gada decembrī un ilgs aptuveni 6 dienas. Aptumsumu var izraisīt spēcīgi saules plazmas pārrāvumi.

Vairāki avoti publicēja prognozi par “garo nakti” uz Zemes 2019. gada decembrī. Pēc sazvērestības teorētiķu domām, šo parādību var uzskatīt par vienu no planētas Zeme un tās iemītnieku apokalipses priekštečiem.

Čārlzs Boldensjau 2014. gadā publicēja humoristisku ierakstu, kurā viņš paziņoja, ka pirmo reizi 250 gadu laikā cilvēci sagaida liela magnētiskā vētra, kuru provocē pārrāvumi Saules laikā. Magnētiska vētra novedīs pie patoloģiskām parādībām, kas 6 dienas bloķēs saules starus no zemeslodes iedzīvotājiem. Uz visas planētas virsmas būs iespējams novērot polārblāzmu, kuras krāsa mainīsies.

Saules enerģijas magnētiskie pārrāvumi var izraisīt katastrofu, jo šie pārrāvumi var radīt daudzu elektrisko ierīču darbības traucējumus. Uz kādu laiku var pazust tālrunis un internets. Tehogēnā krīze savukārt izraisīs vides katastrofu, kas var izraisīt neparedzētas sekas.

NASA par 2019. gada decembra ģeomagnētiskajām vētrām un Saules aptumsums

NASA eksperti sacīja, ka 2014. gadā tika publicēta informācija par iespējamām magnētiskajām vētrām, kuras varētu izraisīt iespējamā sprādziens uz Sauli aptumšošanas zonas AR2192 reģionā.

Bet netika minēts, ka aptumsums varētu ilgt veselu nedēļu. Sākumā vietne Huzlers.com publicēja humoristisku eseju par šo tēmu, un pēc brīža nepārbaudīti dati sāka papildināt šo informāciju. Histēriju, kas apņēma aptumsumu, vispirms uzsāka britu plašsaziņas līdzekļi, un pēc tam to pārņēma sociālo tīklu lietotāji no visas pasaules.

NASA izdeva šīs informācijas atspēkojumu un paziņoja, ka magnētiskās vētras gaidāmas no 2019. gada 19. decembra līdz 25. decembrim, taču nav gaidāms aptumsums. Faktiski elektromagnētiskie impulsi, ko saule izmet kosmosā, noved pie radioaktīvās enerģijas pārnešanas uz citām Piena ceļa Saules sistēmas planētām.

Zemei ir dabiska aizsardzība ģeomagnētiskā lauka formā, kas aizsargā mūsu planētas biosfēru no saules vēja. Pēc astronomu domām, planētām Marsam un Venērai ir arī līdzīgas magnetosfēras, taču tās ir ļoti vāji izteiktas, tāpēc tur nevar būt dzīvības.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru