Vai ir vērts saglabāt ģimeni bērna dēļ. Izlasot šo tu visu sapratīsi!

Mēs esam dzirdējuši tekstu: “Jums nevajadzētu atstāt mīlestību”. Attiecību turpināšana reizēm šķiet kā neizbēgama vajadzība. īpaši, ja ģimenē ir bērni.

Mana dēla klasē, pēc mūsu vecāku aprēķiniem, gandrīz puse bērnu dzīvo ģimenē ar patēvu. Turklāt liela daļa patēvu sauc par tēti, un, starp citu, šie tēti apmeklē vecāku sapulces, aizved bērnus uz skolu un attiecīgi atbrauc pakaļ, kā arī dodas pie skolotājiem un risina klasiskās skolas problēmas. Vārdu sakot, patēvi ir pilnībā iekļauti audzināšanas procesā, savukārt mātes mājās nereti ar vēl mazu bērniņu.

Kad ir divi tēti ģimenē

Interesantākais ir tas, ka ir tādi bērni, kuri labprāt saka, ka viņiem ir divi tēti un abi mīļi. Pie viena dodas nedēļas nogalē brīvdienās,ar otrs – uz jūru un muzejiem. Un visi apkārtējie ir laimīgi.

Bet ir arī tie bērni, kuri nezina savu tēvu, vai ir redzējuši tikai divreiz, un viņi pat nespēj atcerēties viņa seju. Ir tādi, kurus tēvi pat neatceras, aizmirst novēlēt laimīgu dzimšanas dienu, nemaz nerunājot par dāvanu pasniegšanu vai ierašanos nozīmīgos svētkos un pasākumos.

Vienkārši sakot, ir daudz dažādu ģimeņu piemēru ar atšķirīgu sastāvu, taču neviens konkrēts sastāvs nevar ietekmēt to, vai ģimene būs laimīga vai nelaimīga.

Sievietei ģimenes saglabāšanas jautājums bērna dēļ vienmēr ir vissāpīgākais un grūtākais, jo patiesībā atbildības nasta par citas personas likteni gulstas uz viņas pleciem. Un daudz kas ir atkarīgs, pirmkārt, no apstākļiem un iemesliem, kāpēc šis jautājums tiek izvirzīts, un, otrkārt, no mazuļa rakstura un vecuma īpašībām.

Situācija “Mīl, nevar pamest”

Ja lielākajai daļai sieviešu ģimenes aiziešanas jautājums, iespējams, ir viens no grūtākajiem un atbildīgākajiem lēmumiem dzīvē, dažām tas ir zibens ātrs lēmums un pieņemts bez pārdomām. Piemēram, jūtas ir atdzisušas, vīrs jau imitē mājas mēbeles – tādā ziņā, ka viņš neizrāda ne interesi, ne vēlmi, sieva ir nogurusi no problēmām, ikdienas rutīnas un garlaicības.

Pusmūža krīzes notiek ne tikai vīriešiem. Un arī sievietes var iemīlēties citā vīrietī. Šajā gadījumā jums ir nepieciešams rakt daudz dziļāk un veikt miljons mēģinājumu mainīt, labot, atdzīvināt attiecības, pirms iemest sevi nesaprotamā kaisles baseinā.

Ja ģimenē kopumā nav nekādu citu problēmu kā vien jūtu izbalēšana, ir muļķīgi vienkārši izsvītrot visu, kas jūsu dzīvē ir labs un kopīgs, kas jau ir pastāvējis un varētu būt. Vienkārši daži ir pat noguruši mēģināt, bet rīkojas pēc principa “visu ir vieglāk nojaukt un sākt no jauna. Ideja ir ļoti apšaubāma. Bieži laulība šādā veidā sabrūk, bet rezultātā jaunā ģimene netiek būvēta. Tajā pašā laikā ļoti cieš bērni.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru