Vairākas pazīmes, kas liecina – tev piemīt maģiskas spējas. Vajag tikai ieklausīties sevī!

Daudziem cilvēkiem ir maģiskas spējas, bet viņi to pat neapzinās. To, ka tev piemīt šādas unikālas prasmes, var secināt pēc vairākām pazīmēm. Šoreiz mēs apspriedīsim, kādas pazīmes liecina, ka tevī snauž pārdabiskas spējas.

Senču gēni:

Ja zini, ka tavā dzimtā taisnā līnijā ir bijuši dziednieki vai burvji, tad arī tev, visticmāk, piemīt šie spēki. Visas maģiskās spējas tiek nodotas ar gēnu palīdzību no paaudzes paaudzē. Tomēr dažiem cilvēkiem tās atrodas snaudošā stāvoklī un neliek sevi manīt.

Tomēr daudzi cilvēki nezina, kas bijuši viņu senči, tāpēc viņi var noskaidrot maģisku spēju esamību pēc citām pazīmēm, kuras precīzi norāda, ka viņiem piemīt šādas spējas.

Sapņi:

Cilvēki ar maģiskām spējām ļoti bieži redz fantastiskus, spilgtus sapņus. Tajos viņi bieži lido un apmeklē paralēlās pasaules. Šādi sapņi bieži atkārtojas un norāda uz noteiktu vietu, ar kuru tev ir saikne. Turklāt tu redzi arī pravietiskus sapņus, kas pastāvīgi piepildās.

Ieiešana astrālajā sfērā:

Cilvēki ar maģiskām spējām pusmiegā ieiet astrālajā sfērā. Viņi aizmieg un pēkšņi saprot, ka atrodas pie griestiem un redz savu ķermeni no augšas. Cilvēkus, kas nezina par tiem piemītošajām spējām, šādi notikumi var ļoti nobiedēt un izraisīt paniku. Bet neraizējies – tā ir tikai viena no tavu ekstrasensoro spēju pazīmēm. Lai iegūtu sirdsmieru, tev būtu jāiemācās kontrolēt sava iziešana no ķermeņa.

Senču aicinājums:

Šī pazīme arī ir saistīta ar taviem sapņiem. Tu sapņos pastāvīgi redzi kādu mirušu tuvinieku, kurš lūdz pieņemt spēku, kas tiek nodots dzimtas ietvaros. Ja tu atteiksies, viss tavā dzīvē mainīsies, un vairumā gadījumu tevi vajās nedienas, tāpēc drīz tu tik un tā atsauksies uz aizsaulē aizgājušā tuvinieka lūgumu.

Saikne ar gariem:

Spēja sazināties ar gariem vai dažādām bezķermeniskām būtnēm arī rāda, ka tev piemīt liels maģisks spēks. Tu spēj saskatīt mirušu cilvēku fantomus, bet ne vienmēr saproti, ka tas ir gars, nevis tavas iztēles spēle.

Intuīcija:

Spēcīga intuīcija arīdzan atspoguļo tev piemītošas spējas. Ja redzi un jūti, kas notiks tuvākajā nākotnē, spēj noasīt sarunbiedra domas, tas liecina par spējām ezotērikas jomā.

Lasi vēl: Ceļu strādnieki zemes uzrakšanas laikā atrod milzīgu kasti. Kad to atver un ierauga, kas iekšā, viens pat zaudē samaņu!

Aizsargājošs spēks:

Cilvēku, kam ir maģiskas spējas, aizsargā neredzams spēks. Tie, kas viņam nodarījuši pāri, nekavējoties saņem sodu, tāpēc cilvēkus ar maģiskām spējām nevajadzētu nepelnīti apvainot.

COMMENTS

Pievienot komentāru