Vecāki gribēja no šīs meitenītes izveidot īstu dzīvo lelli, bet viss notika savādāk. Pagāja gadi un viss atklājās

Vai atceraties šo meitenīti? Vecāki no viņas ir veidojuši modeli kopš viņas 2 gadu vecuma! Skat, kas ar viņu notika pēc pāris gadiem. 

Šīs meitenes vārds ir Aira Brauna. Popularitāte viņai parādījās, kad viņai bija vien 2 gadi. Šo meitenīti pasaulē visi zina. Daudzi šo vecāku apmātību ar lellēm uztver negatīvi, jo uzskata, ka bērniem ir jāizbauda bērnība, nevis jādodas no vienas modes skates uz nākamo.

Viņas māte pastāvīgi izstādīja meitas fotogrāfijas dažādos sociālajos tīklos, daudzi viņu pamanīja, bet ne visi kļuva par mazās Airas faniem un atbalstītājiem. Meitenes māte redzēja, kāda skaistule viņai aug, un mēģināja izspiest maksimumu no meitas izskata.

Mamma 2 gadu vecumā atveda Airu uz modeļu aģentūru. Viņa kļuva slavena. Ar viņas eņģeļu izskatu tas nav pārsteigums! Meitenītes izskats ir ļoti mākslīgs un nepavisam nav dabisks. Daudzas mammas šo nesaprot un ļoti nosoda Airas mammas rīcību.

Neviens nenojauta, ka jau no 2 gadu vecuma meitenei tika veikta grima korekcijas , viņa tika aizvesta uz solāriju un pat tika izbalināti mati. Šī meitene 3 gadu vecumā bija viena no pieprasītākajām bērnu modelēm!

Lasi vēl: Bērnu iemīļotajai Pepijai garzeķei nu jau ir 61 gads. Vai vēlies redzēt kā viņa izskatās šobrīd, tu neticēsi

Paskaties, kāda tagad ir kļuvusi šī mākslīgā meitenīte. Viņai ir 8 gadi. Viņa ir filmējusies dažādos projektos un tiek uzskatīta par vienu no populārākajiem ASV modeļiem starp bērniem.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu FOTO

COMMENTS

Pievienot komentāru