Vecāku grēkus pārmanto tālāk viņu bērni. Bieži vien mēs dzirdam frāzi: “Kāpēc šāds sods tiek uzlikts tik mazam bērnam”. Šī ir karma, mīļie!

Ir daudz cilvēku, kuriem ir vienalga, kas notiek ar viņiem personīgi, bet tad, ja runa ir par viņu bērniem, tas jau ir pavisam cits stāsts.

Tomēr ir arī tādi ļaudis, kuriem absolūti vienalga, ko viņu bērni saņems vecāki izvēlētā nepareizā ceļa dēļ. Šajā gadījumā ir vērts atzīmēt, ka karmai ir savdabīga humora izjūta, un tā ar šādiem cilvēkiem var spēlēt nežēlīgu joku.

Viņi pārdzīvos reinkarnāciju un piedzims no jauna jau savu mazbērnu vai mazmazbērnu ķermenī, tādējādi viņus sasniegs viņu pašukarma, kaut arī cita cilvēka miesiskajā veidolā.

Šo karmisko likumu var mīkstināt tikai tas, ja cilvēks dzīvo godīgu un patiesu garīgo dzīvi. Un šeit mēs nerunājam par reliģiozitāti vai dziļu ticību Dievam.

Katram cilvēkam vienkārši jādzīvo tā, lai nestu laimi sev, savai ģimenei un apkārtējiem. Tev jāapzinās, cik svarīga ir karma, un ka karmiskie likumi attiecas uz ikvienu no mums. Tas attiecas ne tikai uz dievticīgajiem. Likums ir viens visiem. Tā nezināšana vai ignorēšana neatbrīvo tevi no atbildības.

Lasi vēl: Igauņu ragana Merilina Kerro sociālajos tīklos publicē, ka dzemdējusi vēl vienu bērniņu un tas vēl nav viss…

Tev ir jāzina, kā darbojas Lielais karmas likums, jo viss, ko tu dari, ietekmē tevi, tavu ģimeni un tavu dzīvi. Tas ir noziegums nezināt kaut ko tik svarīgu kā šo likumu, jotas ietekmē katru tavu dzīves soli.

Turklāt neziņa rada ciešanas, nepareizus priekšstatus, kļūdainus pieņēmumus,visbeidzot padarot tevi par cilvēku ar upura mentalitāti.

Avots:

esoteric

COMMENTS

Pievienot komentāru