Ventspils pilsētas domes Kultūras centrā notiks Bērnības svētki

27. un 28. jūlijā plkst. 11 Ventspils pilsētas domes Kultūras centrā notiks tradicionālie Bērnības svētki. Tie ir svētki ģimenei, kas rada prieku un bērnības atmiņas bērniem un vecākiem, krustvecākiem un mīļajiem līdzcilvēkiem.

Bērnības svētku gaviļnieka ieteicamais vecums ir no 3 līdz 12 gadiem. Svētku svinīgās daļas laikā Goda kūmas vecākiem izsniegs apliecību par krustvecāku statusu. Katram bērnam tiks veltīts īpašs mirklis un apsveikuma dziesma, kā arī būs iespēja kopā ar krustvecākiem iešūpot bērnību svētku šūpolēs.

Svētkus vadīs Čučumuižas Rūķi, bet pēc svinīgās daļas visi dosies piedzīvojumiem bagātā ceļojumā.

Dalības maksa gaviļniekam – eur 21, apmeklētājiem – bezmaksas ieeja.

Pieteikšanās un sīkāka informācija – rakstot vai zvanot līdz 30. jūnijam Ventspils Kultūras centra producentei Renātei Kantsonei uz e-pastu [email protected], tālr. 25925524.

Informējam, ka Ventspils pilsētas pašvaldības rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv un Ventspils Kultūras centra mājaslapā www.kulturascentrs.ventspils.lv, kā arī pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv un Instagram.com. Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst, ja tas ir tehniski iespējams, minēto fiksāciju ar Jūsu personas datiem. Pārzinis: Ventspils pilsētas dome, Jūras iela 36, Ventspils, LV – 3601, e-pasts: [email protected]

Pievienot komentāru