Video: aklā gaišreģe Vanga jau pirms 40 gadiem zināja visu par Vladimiru Putinu?

Mūsdienās daudzi to skaidro, kā tiešos vārdus par Putinu. “Viņa slava pār Krieviju saglabāsies pat tad, kad viss pārējais izkusīs kā ledus. Pienāks laiks, kad nepaliks nekas cits, kā Vladimira slava Krievijā,” stāstīja Vanga.
Ja var ticēt Vangas pareģojumiem, tad Krievijai nāksies daudz ko upurēt. Taču tas viss nebūs velti, jo nevienam neizdosies apstādināt Krieviju, jo Vladimirs gāzīs visu, kas stāsies viņam ceļā, lai pagodinātu savu valsti, iegūtu tās labklājību un vispasaules kundzību. Saskaņā ar Vangas sascīto, Vladimiram esot jākļūst par visas pasaules valdnieku.


Lieki pieminēt, ka 1979. gadā, kad Vanga runāja par šo “caru” Vladimiru, neviens nespēja pat paredzēt, kurš īsti būs tieši šis cilvēks. Šajā laikā topošais Krievijas prezidents mācījās 1979. gadā beidza mācības sagatavošanas kursos VDK augstskolā Maskavā, bet 1985. gadā beidzis Sarkankarogoto J. Andropova PSRS VDK institūtu, kas nodarbojās ar ārējās izlūkošanas kadru sagatavošanu.
Pēdējās vēlēšanās Krievijā Vladimirs atkal uzvarēja, atkārtoti kļūstot par Krievijas prezidentu, savācot vairāk nekā 76% balsu. Tas nozīmē, ka tuvāko 6 gadu laikā viņš atkal valdīs pār valsti, tā ziņo “Elu24.”

Lūk, video materiāls: VIDEO

avots

Pievienot komentāru