Viņa bija dāsna un pat nespēja atteikt savam radiniekam, tomēr kad vīrs ieraudzīja kas notiek viss beidzās ar asarām

Mūsu stāsta varone Inga ir ļoti laipns cilvēks, kurš uzskata, ka viņai ir vairāk pienākumu pret citiem cilvēkiem nekā pret sevi. Viņa pastāvīgi upurē savas intereses, risinot citu cilvēku problēmas. Kā tas beidzas Ingai? Ja interesē, izlasiet mūsu stāstu! Būs par ko padomāt. Kā vienmēr, mēs priecājamies par jūsu komentāriem.

Vīrs atgriezās no darba. Inga viņu tādu nebija redzējusi. Viņa gribēja pajokot, lai viņu kaut kā nomierinātu, taču viņš uz viņu dusmojās, lai Inga saprastu, ka Boriss tagad nav noskaņots uz jokiem. Nesavaldot emocijas, vīrs iemeta viņai papīru sejā un teica, ka viņi sūta viņai apsveikumus no bankas, kurā viņa paņēma vēl vienu aizdevumu.

Lasi vēl: Vīrieši ielauzās vecmāmuļas miteklī ar nodomu izklaidēties ar viņas mazmeitu, bet viņi izbolīja acis, kad tante izvilka šo

Inga pilnībā aizmirsa šo aizdevumu, jo laikā, kad bija jāmaksā, viņa nonāca slimnīcā. Tāpēc viņa kavēja maksājumu. Boriss sāka jautāt sievai, kāpēc viņa šoreiz ņēma kredītu. Ingai nekas cits neatlika, kā atzīt, ka šo naudu viņa atdeva tantei, lai atjaunotu plūdos bojāto māju. Inga nevarēja viņai atteikt, zinot, ka var viņai palīdzēt.

Sākumā, kad Boriss satika Ingu, viņam patika šāda atsaucība, viņas gatavība reaģēt uz kāda cita nelaimi. Boriss uzskatīja, ka šīs īpašības liecina par viņas uzticamību un atbildību kā cilvēkam, kurš grūtos laikos nekad nepametīs. Bet izrādījās, ka nez kāpēc meitenes apkārtnē bija daudz cilvēku, kuriem bija vajadzīga viņas palīdzība, un šī palīdzība bija nepieciešama tikai naudas izteiksmē.

Boriss sacīja, ka šoreiz viņa pacietība ir beigusies, un viņš iesniedz šķiršanās pieteikumu. Neskatoties uz to, ka viņi abi nopelnīja labu naudu, viņiem vienmēr nebija naudas. Viņi pat nevarēja uztaisīt remontu savā vienistabas dzīvoklī, kur nu vēl nopirkt kaut ko lielāku un pieklājīgāku. Pēc Borisa domām, jūs nevarat būt līdzjūtīgs pret visiem, kurus satiekat.

Tālākie notikumi risinājās ātri

Inga saprata, ka Borisam bija taisnība. Viņa zināja, ka cilvēki bieži izmanto viņas lētticību un maldina viņu. Boriss viņai atgādināja par savu tēvoci, kurš strādāja slavenā reproduktīvās veselības klīnikā un nebija tur pēdējais. Kad viņi vērsās pie viņa, cerot saņemt vismaz nelielu atlaidi, viņš teica, ka nevar palīdzēt. Un tā tas vienmēr ir ar visiem. Kad Ingai nepieciešama palīdzība, visi ir ļoti aizņemti un nav pieejami.

Pati Inga naudu dāļā visiem, kuriem tā nepieciešama, nemaz nedomājot par sevi un vīru. Vīram viņas dāsnums bija apnicis. Dzirdējusi no saviem radiniekiem citu pasaku par viņu grūto finansiālo stāvokli, Inga pat bija gatava pārdot savu dzīvokli.

Lai gan, kā pamanīja Boriss, ja viņa būtu uz ielas, neviens nepaceltu pirkstu, lai viņai palīdzētu. Tāpēc viņam ir bail un žēl atstāt Ingu bez uzraudzības. Galu galā, pateicoties saviem mūžīgi “trūcīgajiem” radiniekiem, viņa var palikt bez nekā.

Pēkšņi uzradās vēl viens, kuram bija nepieciešama palīdzība

Un tad, kā pierādījums vīra vārdiem, iezvanījās telefons, un tika izteikts vēl viens lūgums palīdzēt finansiāli. Inga aiz ieraduma vēlējās atbildēt apstiprinoši, bet pēc tam kaut ko atcerējusies teica, ka naudu par govi jau iedevusi. Tajā pašā laikā viņi apsolīja, ka reizi nedēļā viņai nodos pienu un biezpienu. Ir pagājuši seši mēneši, bet viņa joprojām to visu pērk veikalā.

Un tad Inga izdzirdēja kādu iereibušu balsi un smieklus (acīmredzot klausule bija slikti pārklāta ar roku), sakot, ka govs ir izgājusi no pagalma un pazudusi. Kāds stingri ieteica tantei Verai pieprasīt no brāļameitas dot viņiem naudu. Galu galā viņa ir bagāta sieviete, viņa dzīvo pilsētā.

Stāsta kulminācija sekoja skarba

Dzirdot šādus vārdus, Inga izplūda asarās. Viņa saprata, ka ir tikai maciņš bez dibena saviem radiniekiem. Un, ja ar viņu kaut kas notiks, viņi atradīs citu, tādu pašu bez problēmām. No vienas puses, tādiem kā Inga ir viegla dzīve, viņu sirdsapziņa ir tīra. Viņi palīdz tiem, kuriem, viņuprāt, tas ir vajadzīgs. No otras puses, šāda neapstrīdama līdzjūtība viņiem nav droša. Galējības vienmēr ir sliktas!

Ja cilvēks ir neticami laipns, to var izmantot. Svarīgi nav krist galējībās, bet saglabāt noteiktu līdzsvaru. Jūs nevarat sevi uzskatīt par adekvātu cilvēku, ja jums nav sava viedokļa, mēģināt pielāgoties citas personas vajadzībām, zaudējat savu personību.

Pievienot komentāru