Vīrieši klusi iegāja vectēva mājā un ar varu aizvilka uz mežu viņa mazmeitu. Grūti iedomāties, kas notika tālāk

Mūsu grūtajā dzīvē dažreiz notiek lietas, kurām ir ļoti grūti noticēt. Bet dzīve tam ir domāta, lai pārsteigtu ar dažādiem stāstiem un dāvātu pārsteigumus!

Viens šāds pārsteidzošs stāsts notika nelielā ciematā, kad vietējie zemnieki-ieslodzītie ieradās, lai atriebtos vectēvam par pagātni, un viņa mazā mazmeita atradās mājā. Tad notika vesela virkne neticamu notikumu…

Lasi vēl: Vīrieši ielauzās vecmāmuļas miteklī ar nodomu izklaidēties ar viņas mazmeitu, bet viņi izbolīja acis, kad tante izvilka šo

Vectēvam sieva nomirusi vairākus gadus atpakaļ un lai nejustos viens viņš pie sevis pa vasaru aicināja mazmeitu ciemos. Viņai pie viņa bija jautri un interesanti. Vectēvs strādāja par dzīvnieku kopēju, tādēļ tik daudz zināja par viņiem. Mazmeitai patika klausīties viņa stāstos.

Reiz meitene atskrējusi no meža vectēvam stāstīja, ka izdarījusi labu darbu. Jaunā meitene ieraudzījusi bebru lamatās iestrēgušu kucēnu un palīdzēja tam, jo tā vectēvs vienmēr ir mācījis darīt. Mazā Katrīna bija ļoti priecīga par savu glābšanas darbu.

Atbrīvojusi kucēnu, tas aizskrējis pie savas mammas, kura atradās turpat netālu. Vectēvs Oļegs bija pārsteigt, jo tuvākā māja bija tikai viņu un suņi nemēdza apkārt skraidīt. Oļegs pajautājot mazmeitai kā izskatījās šie suņi bija pārsteigts.

Katrīna teica, ka suņi bijuši līdzīgi haskijiem, tikai nevis ar zilām acīm, bet gan ar dzeltenām. Vectēvs uzreiz saprata, ka runa iet par vilkiem.

Pagāja 5 gadi

Vectēvs bija jau pensijā. Katrīna turpināja pie viņa braukt ciemos un viņai netraucēja, ka viņa vairs nebija maza meitene, bet gan jau pusaudze. Viņai tik un tā bija pie viņa jautri. Oļegs devās uz pastu pakaļ pensijai.

Viņš vienmēr līdzi ņēma ieroci, jo ciemats bija mazs un bandītu bija ļoti daudz. Un ierocis vienmēr bija viņam blakus, jo nekad nevar zināt, kā rīkosies vilki, jo Oļegs bija pārliecināts, ka vilki viņu novēro.

Nekas neliecināja par nelaimi tomēr tā sekoja. Oļegs iegāja mājā un pēkšņi pie viņa ielauzās divi vīrieši maskās un ar ieroci. Vectēvs saprata, ka viņi gribēs viņa pensiju. Oļegs teica bandītiem, ka visu pensiju atdos, tikai lai palaiž mazmeitu prom, taču bandītiem bija citi plāni…

Tālāk viss sekoja strauji

Bandīti sagrāba meiteni un vilka ārā uz izeju. Meitene redzot, kā vectēvs dod viņai zīmi, lai bēgtu, izrāvās un metās bēgt uz mežu. Vīrieši viņai sekoja.

Meitene nespēja tik ātri paskriet un drīz vien bandīti viņu panāca. Bet tavu brīnumi, pēkšņi parādījās vilku bars un ieraugot vilkus, bandīti paši metās bēgt. Meitene stāvēja kā sastingusi un nesaprata kā reaģēt.

Lasi vēl: Pazīstams namdaris pastāstīja, kāpēc žogs vienmēr jābūvē ar priekšējo pusi uz kaimiņa zemesgabalu. Saimniecības knifiņš, ko vērts likt aiz auss!

Vilki meiteni neaiztika un lēnām soļoja prom. Katrīna tikai vēlāk saprata, ka varbūt tajā vilku barā bija tas pats mazais vilcēns, kuru reiz viņa izglāba. Mazmeita metās atpakaļ uz māju pie vectēva un ieraudzīja viņu asiņainu un ievainotu, tomēr par spīti tam vectēvs jau bija uzsaucis policiju.

Drīz vien policija ieradās un tās pašas dienas vakarā abi bandīti tika notverti. Stāsts beidzās laimīgi, tomēr nevar zināt, kā tas būtu beidzies, ja neuzrastos vilki. Lai arī šis izklausās pēc neticama stāsta, tomēr ne vienmēr ieraugot savvaļas dzīvnieku, tas vēlēsies tev uzbrukt.

COMMENTS

Pievienot komentāru