Vīrieši, kuri spēj dibināt vairākas ģimenes REIZĒ bez sirdsapziņas pārmetumiem. Kas viņi ir pēc zodiaka zīmes?

Dvīņi. Vīrietis pārmaiņas

Ir pārmaiņu vējš, bet ir arī pārmaiņu cilvēks. Gaisa elementa pārstāvji bieži ir daudzpusēji cilvēki. Dvīņus nevar nostiprināt vienā pozīcijā. Šodien viņi ir klāt, rīt jau ir citur. Vakar viņi domājām vienu lietu, šodien viņi saka citu. Viņi zvērēja mūžīgu mīlestību, bet vēlāk definēja jaunus uzskatus par laulību. Viņi gribēja vienu bērnu, bet pēkšņi sevī sajuta spēku kļūt par daudzbērnu tēti. Dvīņi parasti reti zina, ko viņi īsti vēlas.

Šie daudzpusīgie (pat ne divpusējie, kā daudzi kļūdaini uzskata) vīrieši zina, kā pārveidoties par dažādiem personāžiem, spēlēt vairākās lugās vienlaikus. Viņi bez problēmām uzsāks nopietnas attiecības dažādās pilsētās. Un tas, ka citi cieš no uzmanības trūkuma vai aizdomām par maldināšanu – Dvīņus vispār neuztrauc.

Viņu sirdsapziņa ir amputēta, un viņi vienmēr var izkļūt no sarežģītas situācijas. Piederība mainīgajai krusta zīmei tikai uzsver šo vīriešu elastību un mainīgumu. Karsts temperaments vienā minūtē var pārvērsties arktiskā aukstumā. Un Dvīņu vīrietim uzreiz rodas jaunas vajadzības, jauns mērķis (sieviete), kuru iekarot.

Svari. Vīrietis maska

Ne tikai Dvīņi nēsā masku. Šī ir diplomātisko Svaru prerogatīva. Neskatoties uz izmisīgajiem mēģinājumiem panākt harmoniju dvēselē, tos bieži kompromitē universālie principi. Viņu smaidi izskatās neīsti, un viņu izturēšanās kļūst mākslīga. Svari saturu aizvieto ar formu: tie publiski demonstrē savas labākās īpašības, bet slēpj patieso būtību. Tāpēc faktiski jebkuru sievieti var būt maldināta, atrodoties kopā ar Svaru vīrieti.

Svaru problēma ir nespēja izdarīt galīgo izvēli. Šie puiši lavierē starp ģimenēm, domā par dažādiem atkāpšanās veidiem, meklē sirdsmieru. Tomēr bez morāla pamata viņu sapņi par mieru dvēselē ir lemti neveiksmei. Svaru nepatīkamās izturēšanās izpausmes vērojamas jau agrā jaunībā: vīrieši nekaunīgi flirtē ar visām pēc kārtas, lielākajā daļā jautājumu ieņem konformistu nostāju.

Viņi viegli ielien sievietes dvēselē, uzzina visus noslēpumus un sāpes. Un tad viņi spēlē uzdāmu jūtām. Tā kā viņi to dara labi, viņi vairs nevar apstāties. Viņi saprot, ka viss ir gājis pārāk tālu tikai tad, ja pastāv nopietna varbūtība, ka viss atklāsies. Šādos gadījumos Svari bieži aizbēg (šķiras), ievelkot asti kājstarpē.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru