Vīrieši, kuri spēj dibināt vairākas ģimenes REIZĒ bez sirdsapziņas pārmetumiem. Kas viņi ir pēc zodiaka zīmes?

Strēlnieks. Vīrietis misionārs

Strēlnieks sapņo par daudznacionālu dokumentu, kas viņiem ļauj brīvi šķērsot dažādu valstu robežas. Patiesībā šiem vīriešiem nav robežu. Viņi viegli pārkāpj jebkurus noteikumus: politiskos likumus, morāles standartus, satiksmes noteikumus utt. Tāpēc šīs zīmes vīriešiem nav problēmu radīt vairākas ģimenes.

Vienā valstī Strēlniekam ir mīļotā sieviete mulate ar veselu baru bērnu, citā – nepieejama Eiropas stila biznesa sieviete. Un viņi tikpat ļoti mīl savas sievietes – viņi vienkārši to ilgi nevar darīt. Viņiem noteikti nepieciešama brīvība, spēja pāriet uz citu “diapazonu”. Jo vairāk “mīļoto” ir visā pasaulē, jo labāk Strēlnieks jūtas, jo pārliecinātāks. Viņiem piemīt jūrnieku gars.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmju pāri, kuru dzīve ir mūžīgs skandāls

Viņi vēlas, lai sievas viņus satiktu katrā ostā. Zīmes ugunīgais raksturs ļauj vīriešiem neuztraukties par enerģijas tērēšanu. Strēlnieks parasti reti domā par zemes lietām.

Garīgi viņi vienmēr lidinās augstu debess sfērās. Viņiem arī jāsludina savas idejas. Ja viņiem neizdodas atrast savu auditoriju, viņi iegūst daudz bērnu un mantojumā nodod savas zināšanas.

Avots:

fatelines

COMMENTS

Pievienot komentāru