Vīrieši vienbalsīgi: ”sieviešu dienai” ir jātiek iznīcinātai. Tas vairs nav normāli!

Vairāk zaudējat, nekā iegūstat

Būtu lieliski, ja vismaz reizi gadā jūs tiktu precīzi novērtētas tieši par to. Lai notiktu tādi svētki, kas vairāk attiecas uz faktu, ka sieviete ir cilvēks. Un jūs tiktu pagodināta par to, cik spēcīga esat. Cik gudra. Radoša. Mērķtiecīga. Lai tiktu novērtēta jebkura no universālajām cilvēka īpašībām vai sasniegumiem dzīvē, nepievienojot šo obligātotostu“Un vīru tev labu!”

Sievietes mūsdienās atrodas nelīdzvērtīgā situācijā, kad oficiāli viņām irpiešķirtas visas tiesības, bet kultūrā joprojām pastāv tās pašas “vienkāršās sievietes” tēls, kurai vajadzīga tikai ģimene, bērni, mājas omulība, un viņa ir mazliet infantilāka un dumjāka par stiprā dzimuma pārstāvjiem, tāpēc vīrieši viņas stingri aizsargā. Un apsveic 8. martā ar lielu rožu pušķi, sakot: “Vienmēr paliec tikpat skaista!”

Skaistums ir brīnišķīgs, bet tikai tad, ja tas sevī ietver kaut ko vairāk. Tāpēc tev jākļūst stiprākai un jāatsakās no privilēģijas būt par vāju sievieti. Jo pašreizējā situācijā jūs, sievietes, zaudējat daudz vairāk, nekā iegūstat.

Pagaidām skumjākais saistībā ar 8. marta svētkiem ir tas, ka jūs šajā stāvoklī jūtaties ērti.

Lasi vēl: Ko nedrīkst dāvināt sievietēm 8.martā un kā izvēlēties piemērotu velti. Vīrieši, esat radošāki!

Tāpēc vakar pasūtīju katrai sievietei mūsu birojā makarūnu kasti, kas pārklāta ar daudzkrāsainu glazūru ar uzrakstu “Sveicu 8.martā!”. Nu, jūs jau zināt, cik ļoti sievietes mīl saldumus – gluži kā bērni. Patiesība ir tāda, ka es viens pats nespēju nojaukt šo ieradumu sienu. Jums, sievietes, būs jāiemācās vadīt to sasodīto kravas automašīnu.

Esat sievietes, esat cilvēki! Bet – lai atrisinātu savu problēmu ar nepatiku mazgāt traukus,es nopirku trauku mazgājamo mašīnu.

Avots:

sncmedia

Pievienot komentāru