Vīrietis pasūtīja picu, bet tas, ko viņš ieraudzīja picas kastē, viņu samulsināja. Tāda veiksme gadās reti

Ak, šis brīnišķīgais brīdis, kad esi izsalcis, pasūtījis picu un nepacietīgi gaidi tās piegādi, bet ilgi gaidītās maltītes vietā tev atved pavisam ko citu.

Kastē atrodi naudu. Tu uzreiz kļūsti aizdomīgs, domājot, ka tā ir kaut kāda izjokošana. Bet izrādās, ka viss ir daudz interesantāk nekā tev varētu šķist.

 

Pavisam nesen amerikānis Maiks Vegass sociālās saziņas vietnē “Facebook” dalījās ar ierakstu: “Pasūtot picu vietējā picērijā, ēdiena vietā pircējs saņem naudu”. Viņš kļuva par veiksminieku, kurš picas kastē atrada naudu. Taču kā īsts un cēls džentlmenis Maiks šajā situācijā nolēma rīkoties godprātīgi.

 

Pēc vīrieša teiktā, viņš darbā esot apēdis picas šķēli, bet atlikušo daļu ievietojis ledusskapī. Tieši tur arī kastītes tika sajauktas. Pēcāk atklājās, ka picas piegādātājs tukšā picas kastē bija noglabājis naudu. Vēlāk viņa improvizētais slēpnis pazuda.

Lasi vēl: Lūkojies debesīs: Zvaigžņu lietus aprīļa beigās. Šajā laikā izteiktas vēlēšanās pavisam noteikti piepildīsies

“Aptuveni pulksten 5 no rīta es atgriezos mājās no darba un atcerējos par ēdienu. No kastes es gribēju paņemt savu mīļāko picu. Bet, ak vai, man neizdevās ieturēt brokastis – kastē picas nebija, bet es uzgāju 1300 ASV dolāru. Es veicu ierakstu “Facebook”, kur, protams, cilvēki man ieteica naudu paturēt sev. Bet bija arī tādi, kas aicināja naudu atdot. Es ļoti vēlējos, lai nauda paliktu pie manis, bet nolēmu rīkoties godīgi”.

Pēc tam, kad Maiks atdeva naudu ātrās ēdināšanas uzņēmumam “Domino”, tas piedāvāja vīrietim veselu gadu baudīt bezmaksas picu. Lūk, kā doma par nelielu uzkodu izvērtās par ilglaicīgu bezmaksas maltīti. Redzi, būt godīgam patiešām atmaksājas uz uzviju!

COMMENTS

Pievienot komentāru