Šajā mājā 72 gadus nav veikts remonts. Es gaidīju saplēstas tapetes, žurku izgrauztus caurumus, bet ko tādu gan nē

Lai mājās izskatītos modīgi, nav nepieciešams katru gadu veikt remontus. Jums vienkārši jāspēj to skaisti pasniegt. Skaists piemērs tam ir gadagājuma sieviete no Toronto.

Viņa nolēma pārdot savu privātmāju ar skaisto nosaukumu Bloor West Village pēc 72 gadu dzīvošanas tur. Tā izskatās kā visparastākā ķieģeļu māja.

Starp citu, tā domāja arī pircēji, bet tas, ko viņi redzēja iekšā, lika viņiem mainīt savas domas. Fakts ir tāds, ka pēdējo reizi mājas īpašnieks remontu veica pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados un kopš tā laika gandrīz nav mainījis interjeru.

Lasi vēl: Vīrietis pasūtīja picu, bet tas, ko viņš ieraudzīja picas kastē, viņu samulsināja. Tāda veiksme gadās reti

Tātad, mēs speram pirmo soli vestibilā. Izskatās jau daudzsološi, vai ne?

Viesistabā ir īsts 20. gadsimta vidus izskats. Papildus futūrismam, kas bija populārs 60. gados, cilvēkiem patika iekārtot savas mājas interjeru klasikas gaumē.

Viss, ieskaitot oriģinālos sienas apšuvumus un mēbeļu materiālus, ir lieliski saglabājies.

Ēdamzālē viss izskatās ļoti grezni un atgādina atmiņas, kad visa ģimene vakariņoja pie viena liela galda. 60. gadu īpašā mīlestība pret velūru ir redzama pat paklājos.

Arī pašu virtuvi ietekmēja 50. gadi. Īpaši izceļas toreizējā sensacionālā Moffat uzņēmuma Amerikā plātnes sākotnējais modelis.

Neliela ēdamistabas zona, kas atrodas turpat, ir dekorēta gaiši rozā toņos. Saimniecei ir izcila gaume!

Foajē, koridors un kāpnes ir attiecīgi iekārtotas. Man šķiet, ka šādi ir daudz labāk nekā daudzas mūsdienu tēmas variācijas.

Guļamistaba atgādina askētiskas karalienes buduāru: no vienas puses, ir daudz jauku detaļu, bet, no otras, šķiet, ka telpa nemaz nav pārblīvēta.

Speciāli paredzētajā nišā ir iebūvēts liels skapis. Tādā pašā veidā tas prasmīgi tiek maskēts kā dekors un garš dāmu galds.

Ainavu pie mājas paspilgtina ne tikai ar mīlestību iestādīti ziedi un krūmi, bet arī graciozi keramikas gulbji.

Kā jums patīk šāda māja?

COMMENTS

Pievienot komentāru