Ziedo labdarībai Ventspils organizācijām

Ziemassvētki tradicionāli ir dāvināšanas laiks, veltot uzmanību ne vien saviem tuvajiem, bet arī trūcīgajiem un nelaimē nokļuvušajiem. Iespējas palīdzēt līdzcilvēkiem šobrīd ir visdažādākās. Tādēļ Ventspils pilsētas Sociālais dienests ir apkopojis dažādas labdarības iespējas Ventspilī, ko šogad vēl varat pagūt īstenot. Vienlaikus Ventspils Sociālais dienests izsaka sirsnīgu pateicību visiem pilsētas iedzīvotājiem, kuri, ziedojot mantas, apavus un apģērbu, nodrošina labākus dzīves apstākļus tām iedzīvotāju grupām, kurām tas ir īpaši nepieciešams.

Lietošanai derīgas, tīras mantas iespējams nodot:

Nodibinājums “Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām “Cimdiņš””,

Atpūtas iela 16, darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.00 (vai vienojoties telefoniski par citiem laikiem).

Biedrība Integrācijas centrs “Atvērtās durvis”, Loču iela 8, piektdienās un sestdienās no plkst. 12.00 līdz 13.00.

Krīzes centrs ģimenēm ar bērniem “Paspārne”, Talsu iela 39.

Biedrība “Diakonijas centrs Ventspilī” Drēbju istaba, Raiņa iela 16, 2. stāvā, katru otrdienu no plkst.14.00 līdz 18.00.

Labdarības organizācija “Dzīvības Maize”, Marijas ielā , darba laiks no pirmdienas līdz ceturtdienai no plkst. 10.00 līdz 15.00, piektdienās no plkst.10.00 līdz 12.00.

Visas minētās biedrības, kas piedāvā apģērbu Ventspils mazaizsargātajām iedzīvotāju grupām, pašvaldība ik gadu atbalsta arī finansiāli. Kopumā 2018. gadā nevalstisko organizāciju sektorā pašvaldība novirza finansējumu vairāk kā 400 tūkstošu eiro apmērā.

Ziemassvētku labdarības akcijas un projektu iespējas ir ļoti plašas, atliek tikai izvēlēties sev piemērotāko veidu, kā palīdzēt citiem.

Pievienot komentāru