Zodiaka zīmes, kuras tevi ”pasūtīs” no rīta pat pēc kaislīgas nakts

Dvīņi: Satraukta koķete

Lasi vēl: Sievietes ar šiem vārdiem ir nešpetnas un kašķīgas
Dvīņi, par spīti vispārpieņemtajam viedoklim, dievina romantiku. Vienkārši viņi to vēlas ar daudziem cilvēkiem, tā vietā, lai saglabātu uzticību tikai vienam cilvēkam. Tas nenozīmē, ka viņi ir krāpnieki, vienkārši Dvīņi ir pieraduši izplatīt savu šarmu un uzmanību uz visiem apkārtesošajiem.

Ja jūs ļausiet Dvīņiem brīvi apburt visus, ar ko viņi satiekas, neesot greizsirdīgs, jūs būsiet pārsteigti, cik ļoti viņi jums pieķersies. Problēma ir tāda, ka lielākā daļa cilvēku vienkārši nespēj ar to tikt galā. Lai saprastu un novērtētu Dvīņu vajadzības, nepieciešama īpaša sapratne un, ja jūs netiksiet galā ar viņu sabiedrisko un labsirdīgo dabu, viņi jutīsies ierobežoti un dosies meklēt citu, saprotošāku partneri.

Strēlnieks: Mežonīgs zvērs

Strēlnieks visupirms uzmanību velta savai nepiesātināmajai kārei pēc piedzīvojumiem, un arī pēc romantiskām attiecībām. Atklāt ko jaunu, ceļot, iepazīties ar dažādiem cilvēkiem, izpētīt kaut ko – lūk, kas Strēlniekam ir nepieciešams, lai viņš justos laimīgs. Ilgtermiņa attiecības prasa kompromisus un upurus, bet nekas no tā nav saskaņā ar Strēlnieka principiem. Tas neļauj viņiem pie kāda ilgi aizkavēties.

Tomēr, ja viņš satiks kādu neatkarīgu cilvēku, kurš vēlēsies pavadīt Strēlnieku viņa dažādajās avantūrās, viņš paliks ar to cilvēku uz visiem laikiem. Strēlnieks noteikti vēlas atrast savu otro pusīti. Vienkārši viņš saprot, ka viņa radniecīgā dvēsele kaut kur klīst cerībā, ka viņu atradīs. Viņa liktenīgā negaida viņu mājās, baidoties izkāpt no savas komforta zonas.

abiem.info

Pievienot komentāru