Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk iet “pa kreisi” un to nemaz nenožēlo

Sievietes, kuras mīl iet “pa kreisi” saskaņā ar zodiaka zīmi

Sieviete – Auns. Viņas bieži vēlas ielaisties kādā sakarā ar citu vīrieti tīri aiz ziņkārības. Šīs zīmes pārstāves vienmēr uzņemas iniciatīvu.

Viņas ir mednieces pēc būtības, tāpēc viņām ir jāizvēlas savi „upuri”. Šo sieviešu vīri ļoti bieži paliek neziņā, ka viņu mīļotās patiesībā ir plēsējas, kuras slēpjas aiz jauku sievu maskas.

Sievietes – Svari. Svari bieži krāpj, taču viņas to dara ne visai ierasti. Viņām ir intīmas attiecības tikai ar izredzētajiem, un vairumam vīriešu viņas ļauj ar sevi flirtēt, lai iegūtu dāvanas. Šīm sievietēm patīk vīriešu uzmanība. Ja vīrietis iemīlēs šīs zīmes pārstāvi un viņi apprecēsies, tad šim vīrietim būs jāpieņem fakts, ka viņa ļaus citiem pievērst sev uzmanību.

Sieviete – Dvīņi. Un atkal šī zodiaka zīme nonāk visvairāk neuzticīgo dzīvesbiedru sarakstā. Sievietes, kas dzimušas šajā gaisa stihijas zīmē, dievina brīvību, tāpēc viņām dažās situācijās krāpšana ir praktiski nepieciešamība.

Dvīņi novērtē cilvēkus, kuri tos nekontrolē. Attiecībās ar Dvīņiem ir nepieciešams sajust smalku līnija starp uzmācīgu kontroli un pārmērīgu brīvību.

Avots:

slovafraza

Pievienot komentāru