Zvaigznes decembrī. Kurām zodiaka zīmēm gaidāma veiksme un laime 2018. gada decembrī

Skorpions

Šis ir naudas mēnesis Skorpionam, un, ja citi jau gatavojas atpūtai, tad tev ar to vēl nevajag steigties. Kamēr darbi labi sokas, vajag ņemt maksimumu, un jaunā gada sākumā ievākt savu pūliņu augļus.

Tava sestā maņa nekļūdīgi tev pateiks, kur un kā labāk nopelnīt. Jā, un dažādi darbi tev burtiski padosies no rokas. Tāpēc iekrist depresijā, atcerēties pagātni un sevi žēlot (un šādas izpausmes mēneša sākumā ir pilnīgi iespējamas), šobrīd nav īstais laiks. Liktenis decembrī ir tavs sabiedrotais.

No sava partnera nevajag gaidīt pārāk daudz, nevajag prasīt neiespējamo. Pieņem mīļoto cilvēku tādu, kāds viņš ir, un tu būsi pārsteigts. Bet tieši tas jūsu abu savienību aizvedīs līdz harmonijai. Pazudīs skandāli, nesaprašanās un ģimenē atgriezīsies miers.

Zivis

Vienīgā no visām divpadsmit zodiaka zīmēm, kurai decembrī nekur nevajag steigties un mēģināt kaut ko izdarīt pareizi. Zivis tagad atrodas savā stihijā, un, ja citi izjūt diskomfortu, tad viņām iesācies pats labvēlīgākais periods.

Nesteidzies, un veiksme pavadīs katru tavu soli, un pat slinkums (protams, saprātīgā daudzumā) nāks par labu. Tā ka nepieciešams vienkārši izbaudīt dzīvi un rīkoties tā, kā saka sirds.

Mīlestībā ir analoģiska situācija. Mīļotais cilvēks ir līdzās. Attiecībās iestājas miers, kad saproti savu otru pusīti no viena skatiena. Turklāt mīlestības jomā nebūs pārdzīvojumu vai problēmu.

Viss būs mierīgi un savā laikā.

Vientuļās Zivis ir laimīgas šādā stāvoklī, bet, ja viņas pēkšņi gribēs kaut ko izmainīt savā liktenī, atliek tikai dot ziņu Visumam, un sapņi piepildīsies.

Avots:

tayni

Pievienot komentāru