Zvaigznes zina par jums visu: kā dažādu zodiaka zīmju sievietes uzvedas grūtniecības laikā

Dvīņi: svārstīga mamma

Mammas – Dvīņi vienmēr ir aktīvas grūtniecības laikā, viņas pirmās reģistrējas grūtnieču forumos, sāk iepirkt bērnu drēbītes un labprāt stāsta apkārtējiem par savu grūtniecību. Protams, arī viņas baidās, ka kaut kas varētu noiet greizi, taču cenšas saglabāt optimismu.

Dvīņi cieš no pazeminātas imunitātes un bieži saaukstējas, kas ievērojami ierobežo viņu pārvietošanas brīvību.

Vēzis: sentimentāla mamma

Tāpat kā mammas – Ūdensvīri, arī māmiņas – Vēži bieži vien slēpj savu grūtniecību, it īpaši tās pirmajā posmā. Šajā laikā garastāvokļa svārstības kļūst īpaši izteiktas, taču tas nekādā mērā neskar jūtas pret gaidāmo bērnu. Arī mammām – Vēžiem ir nosliece uz depresijām un nepamatotām bailēm, un viņām ir īpaši svarīgs emocionālais atbalsts.  Viņas daudz ātrāk par citām mammām sāk pielāgot savu ģimenes ligzdiņu mazuļa ienākšanai.

Lauva: spītīga mamma

Mammas – Lauvas grūtniecība pilnīgi noteikti atspoguļosies viņas temperamentīgajā uzvedībā un nedaudz egoistiskā attieksmē. Arī viņas cietsirdīgais tiešums visas grūtniecības laikā var izpausties biežāk nekā parasti, tāpēc ņemiet vērā, ka tas ne vienmēr jāuztver personīgi.

Viņa būs pilnībā pārņemta tikai ar sevi, bet apkārtējiem vienkārši nāksies to pieciest un samierināties. Neskatoties uz savu egoismu, māmiņa – Lauva rūpējās par sevi sava gaidāmā mazuļa dēļ un ir gatava uz visu, lai tikai viņas grūtniecība noritētu veiksmīgi.

Jaunava: inteliģenta māmiņa

Varat būt droši, ka Jaunava darīs visu precīzi kā teikts grāmatās. Nemaz negaidiet no viņas asas emocionālās reakcijas vai spēcīgas garastāvokļa svārstības. Viņa ievēros visus priekšrakstus, lasīs visus nepieciešamos izziņu materiālus, skatīsies dzemdību demonstrācijas un darīs visu, kas tiek uzskatīts par veselīgu un vēlamu grūtniecības labvēlīgai gaitai.

No otras puses, Jaunavas centība, noslēgtība un prasīgums pret sevi un citiem grūtniecības laikā var padarīt viņu praktiski nepieejamu un augstsirdīgu.

Svari: neaizsargāta māmiņa

Atšķirībā no pārējām zodiaka zīmēm, Svariem ir nepieciešams atbalsts, lai justos pasargātām. Mammas – Svari jutīsies labāk zinot, ka kāds vienmēr būs blakus visu deviņu grūtniecības mēnešu garumā. Viņu nosvērts raksturs palīdz tikt galā ar garastāvokļa svārstībām, un viņas vienmēr var nomierināties ar mākslas radošu projektu palīdzību.

Lasi vēl: Šokolādes torte bez cepšanas. Tik gaisīga un maiga, ka labprāt rīt vēlreiz taisīšu!

Skorpions: drošsirdīga mamma

Pat grūtniecība nespēs padarīt sievietei – Skorpionu steidzīgu. Viņām raksturīgi visus svarīgus mirkļus pārdzīvot vienatnē, tieši tāpēc māmiņa – Skorpions kļūs noslēgta un izvairīga. Turklāt hormonālās pārmaiņas padarīs viņu greizsirdīgāku un emocionālāku.

Viņas ir pilnīgi pārliecinātas par savām spējām un uzskata (jāsaka gan, ka visai pamatoti), ka tieši viņas spēlē galveno lomu dzemdībās. Kā gribēs, tā arī dzemdēs, un parasti tā arī notiek.

Strēlnieks: brīva mamma

Mammai – Strēlniekam lieliski piestāvētu apzīmējums „svabadais gars”. Viņas aizrautība ar ceļojumiem liek viņai kustēties un noliegt visus ierobežojumus. Taču viņas optimistiskā daba ļaus viņai viegli pārciest visas izmaiņas un uztvert grūtniecību pozitīvi.

Avots:

vesti

Pievienot komentāru