12 dienu maģija: viss labais tavā dzīvē notiks, ja ievērosi šos vienkāršos karmas noteikumus

Dzimšanas diena ir maģiskākais datums katram no mums. Šī ir neticama spēka diena, jo Saule atkal ir mūsu dzimšanas sākuma punktā, palielinot uzņēmību pret Visuma enerģijām un līdz ar to arī mūsu potenciālu.

Ir ļoti svarīgi, kā pareizi pavadīt šo konkrēto dienu. Bet šodien gribu pastāstīt nevis par nozīmīgāko datumu, bet 12 dienas pirms tā. Jo tieši šajās dienās var atbrīvoties no visiem karmiskajiem parādiem, kas liedz mums attīstīties un izveidot jaunu dzīves programmu.

Kāpēc tieši 12?

Katra no šīm dienām ir pagājušā gada 12 mēnešu mini projekcija. Tieši šajās dienās Visums var atgādināt par aizgājušā gada laikā neiegūtajām mācībām, atkārtojot (atspoguļojot vai citā formātā) situāciju kādā no mēnešiem, bet varbūt pat atalgojot. Piemēram, nebrīnies, ja tavi cēlie darbi aprīlī, astoņas dienas pirms tavas dzimšanas dienas, izvērtīsies par negaidītu dāvanu, karjeras kāpumu vai laimestu loterijā.

12.diena kopš dzimšanas dienas mums dota, lai nedaudz piebremzētu, atcerētos pagājušo gadu, analizētu notikumus un godīgi atbildētu sev, kur kļūdījāmies, kuru aizvainojām, kādus solījumus neizpildījām dienu virpulī.

Bet pats galvenais, mēģini izlabot to, kas ir tavos spēkos: risināt atliktās vai steigā aizmirstās lietas, lūgt piedošanu, atmaksāt parādus. Tā mēs iegūstam iespēju, ja ne pārcelt karmas bilanci uz pozitīvu, tad vismaz samazināt līdz nullei. Un sāc, kā saka, no tīras lapas. Bet tas, kas uz tās tiks uzrakstīts tālāk, ir atkarīgs tikai no tevis.

Un, lai vārdi būtu pareizi, svarīgi ir ne tikai izanalizēt aizvadītā gada notikumus, bet ielikt pamatus nākamajās 11 dienās. Katrai no tām ir savi noteikumi un uzdevumi.

12 dienas līdz dzimšanas dienai – līdztekus pagājušā gada analīzei padomā par to, kā tu vari kontrolēt sevi, nevis vadīties no emocijām. Iemācies būt mierīgs, pacietīgs un cienīt citus.

11 dienas līdz dzimšanas dienai – pienācis laiks apciemot draugus, izrādīt tiem uzmanību, pavaicāt, vai nav vajadzīga palīdzība. Un, ja kāds no viņiem vairs nav dzīvo vidū, neesi slinks, paņem albumu ar fotogrāfijām, izšķirsti, atceries saulainākos dzīves mirkļus un pateicies tiem, kas aizgājuši citā saulē. Viņi piepildīs tevi ar siltumu un spēku.

10 dienas līdz dzimšanas dienai – padomā, ko vēl vari darīt savas profesionālās izaugsmes labā. Kursi, apmācības, semināri – tas nav svarīgi. Galvenais ir apzināties un spert pirmos soļus, kas palīdzēs apgūt papildu prasmes, jaunas zināšanas un pacelties jaunā līmenī karjerā.

9 dienas līdz dzimšanas dienai – pievērs uzmanību savam redzeslokam un ne tikai tāpēc, ka no tā ir atkarīgs no tā, cik gaiša būs tava dzīve. Plašs skatījums palīdz pieņemt pareizos lēmumus, ļaujot izvērtēt problēmu no dažādiem leņķiem, reālistiski izprast savas iespējas un rast labāko risinājumu.

8 dienas līdz dzimšanas dienai – pareizākais veids, kā pavadīt šo dienu ir pabūt vienatnē. Mēģini saprast, kādi kompleksi, bailes, maldi tev traucē, bremzē un neļauj virzīties uz priekšu. Tikt galā ar tiem vienas dienas laikā, protams, neizdosies, taču, pazīstot “ienaidnieku” klātienē, būs vieglāk ar viņu cīnīties.

7 dienas līdz dzimšanas dienai – atvēli laiku saviem mīļajiem. Centies viņiem sniegt pēc iespējas vairāk pozitīvu emociju, un, ja tev ir jāpieņem kāds svarīgs lēmums, vadies atbilstoši viņu interesēm, nevis savām ambīcijām. Spēja panākt kompromisu padara tevi stiprāku, atceries to.

6 dienas līdz dzimšanas dienai – velti šo dienu savai veselībai. Beidz “barot “sevi ar solījumiem, ka sāksi skriet no rītiem, nopirksi sporta zāles abonementu vai noiesi 8000 soļu dienā. Tikai šeit un tagad. Atliktās dzīves sindroms ir sinonīms naudas trūkumam un neveiksmēm.

5 dienas līdz dzimšanas dienai – brīnišķīgākā diena, lai to piepildītu ar prieku, jautrību, izklaidi un patīkamu nekā nedarīšanu. Būs lieliski, ja nolemsi šo dienu veltīt savam iecienītākajam hobijam. Galvenais, lai šajā dienā tu noķertu īstu kaifu.

4 dienas līdz dzimšanas dienai – diena, lai pievērstos tuviniekiem. Apmeklē savus vecākus, godini aizgājēju piemiņu. Ja nav iespējas apmeklēt kapsētu, dodies uz baznīcu un noliec piemiņas sveces, pasūti lūgšanas. Analizē savas attiecības ar dzīvajiem radiniekiem, izvērtē, cik rūpīgi ievēro ģimenes tradīcijas, vai tevi interesē savas dzimtas vēsture.

Lasi vēl: Labās auss masāža jeb kā piesaistīt sev naudu. Reāli iedarbīga metode, lai tiktu pie turības!

3 dienas līdz dzimšanas dienai – šī diena jāpavada lietderīgā komunikācijā ar partneriem, darba kolēģiem, jādodas interesantos izbraucienos, kas sniegs jaunus iespaidus un ļaus iegūt jaunus paziņas. Galvenais ir nesēdēt mājās, nepārtraukti sērfojot viedtālrunī.

2 dienas līdz dzimšanas dienai – analizē savus ienākumu avotus, budžetu un spēju saprātīgi tērēt naudu. Iespējams, ir pēdējais laiks pierast pie stingras ienākumu un izdevumu uzskaites. Izveido sarakstu ar to, ko tu vēlētos iegādāties nākamā gada laikā. Kad esi izvirzījis mērķus, izdomā, kā tos sasniegt.

1 diena līdz dzimšanas dienai – velti dienu savam mīļotajam, palutini sevi, izdari to, par ko sen sapņoji, atceries visus savus panākumus un labos darbus, darbus, ar kuriem vari lepoties. Uzsmaidi sev pēc iespējas biežāk, izsaki sev komplimentus, slavē sevi.

COMMENTS

Pievienot komentāru