Labās auss masāža jeb kā piesaistīt sev naudu. Reāli iedarbīga metode, lai tiktu pie turības!

Par to, ka ausu masāža aktivizē smadzeņu darbību, uzlabo atmiņu un pat palīdz notievēt, manuprāt, ir dzirdējuši daudzi. Bet vai zināji, ka ar auss masāžas palīdzību tu vari kļūt par “naudas magnētu”, turklāt ļoti ātri? Tagad es tev pastāstīšu, kā tas darbojas.

 

Mēs visi zinām par bioloģiski aktīvo punktu esamību uz ķermeņa. Un cilvēka auss šajā ziņā ir čempions līdztekus plaukstām un pēdām. Vienīgā atšķirība ir tā, ka auss gliemežnīcas laukums ir daudz mazāks.

 

Kā stāsta akupunktūrists Karltons Smits, kas atklājis šo naudas piesaistes veidu, ka ausīs esošie trīs punkti ir meridiāni, uz kuriem izdarītais spiediens izraisa enerģijas plūsmu pārvirzi.

 

Grūti iedomāties, vai ne? Bet man ir cits izskaidrojums. Senajā ķīniešu traktātā “Lielie akupunktūras sasniegumi” (“Zhen Jiu Da Cheng”) auss tiek dēvēta par durvīm, caur kurām mēs varam mijiedarboties ar Visumu, saņemot no tā enerģiju.

 

Bet ko mēs parasti darām, lai mums atvērtu durvis? Tieši tā – mēs nospiežam zvanu. Šie trīs punkti uz auss kļūst par šādu zvanu. Uzspiežot uz tiem, durvis uz Visuma naudas plūsmām ne tikai paveras, bet gan  plaši atvērtas.

 

Es paredzu, ka daudzi skeptiski smīnēs. Par to varu teikt tikai vienu – doktors Smits ne tikai izteica pieņēmumu, bet arī apstiprināja savus vārdus, veicot eksperimentus ar brīvprātīgajiem, kuru rezultāti personīgi mani ļoti iedvesmo.

 

87% eksperimenta dalībnieku ienākumi dubultojās tikai triju nedēļu laikā. Jautāsi – bet kā ar atlikušajiem 13? Pārsteidzoši, bet arī viņi piedzīvoja izmaiņas: kāds saņēma testamentu, kāds parakstīja ienesīgu ilgtermiņa līgumu, kāds cits konkursa kārtībā sāka strādāt prestižā izglītības iestādē, un bet vēl kāds uzvarēja konkursā. Piekrīti, tas arī ir labi, vai ne?

 

Bet pietiek priekšvārdu, ķersimies pie lietas. Ko un kā darīt? Lūk, šo trīs maģisko punktu diagramma.

 

Naudas piesaistes masāža tiek veikta tikai labajā ausī, divas reizes dienā  – 10 sekundes no rīta pēc pamošanās un vakarā pirms gulētiešanas. Lai saprastu, vai esi atradis īsto punktu, vadies tikai pēc savām sajūtām. Man tās grūti aprakstīt, katram  šis punkts ir savs, bet skudriņas noteikti neskrien pa ķermeni.

 

Vienkārši rūpīgi apskati shēmu un savu ausi, tu pat vari atzīmēt vēlamo punktu ar marķieri. Starp citu, nespied uz visiem punktiem uzreiz, izvēlies to, kas tev šobrīd ir svarīgāks.

Lasi vēl: Bagātnieks nesamaksāja kapracim nolīgto summu, bet tas aiz atriebības atraka kapu. Tas, kas notika tālāk, nav prātam aptverams

1.punkts

 

Esošā vai jauna pastāvīgu ienākumu avota palielināšana. Neaizmirsti, ka jebkura vizualizācija dažkārt stiprina mūsu domas. Jūties brīvi iedomājoties, ka saņem ziņas par algas paaugstināšanu.

 

2.punkts

Viss, kas saistīts ar mantojuma jautājumiem un atlīdzību par sniegtajiem pakalpojumiem. Ja sapņo Amerikā atrast bagātu onkuli, kurš atstās tev mantojumā prāvu summu – uz priekšu! Un noteikti sagaidi labas ziņas.

 

3.punkts

Iespējams, vissvarīgākais punkts katram no mums. Patiešām, naudu bieži vien vajag jau “vakar”, bet to vienkārši nav kur ņemt. Ir pienācis laiks masēt šo punktu un būt pārliecinātam, ka nauda noteikti parādīsies.

 

Bet tiem, kas ir gatavi teikt “tas viss ir muļķības”, man ir vēl viens arguments: pamēģini! Un, ja netici, ka ausu masāža var nest veiksmi un labklājību, tad ir pilnīgi skaidrs, ka aktīvai smadzeņu darbībai un visa organisma veselībai tā noteikti noderēs.

COMMENTS

Pievienot komentāru