3 veselībai bīstamākās cigarešu markas. Ja esi smēķētājs, tad padomā pirms tās lieto

Cik patīkami ir atcerēties par iespēju izbaudīt aromātisku dūmu, tikpat pretīgi ir domāt par zemas kvalitātes cigaretēm, kuru šausmīgā smaka un šķebinošā garša var izraisīt nelabumu un galvassāpes.

Esmu pārliecināts, ka ikvienam smēķētājam ir nācies saskarties ar cigaretēm, kas ir absolūti nepiemērotas smēķēšanai. Šādas var būt ne tikai lētās, bet arī dārgāku un reprezentablāku zīmolu cigaretes, raksta kāds blogeris vietnē zen.yandex.ru.

Šajā rakstā mēs aplūkosimtrīs veselībai bīstamāko marku cigaretes, kas pilnas ar surogātproduktiem un piesūcinātas ar ķīmiju.

Lai samazinātu cigarešu izgatavošanas izmaksas, ražotājs tabakai bieži vien pievieno surogātu, kas samazina vieglo cigarešu stiprumu.

Arī fakts, ka cigaretēm tiek pievienotas ķīmiskas vielas, jau sen nevienam nav noslēpums, tostarp cigarešu papīrs ir piesūcināts ar ķīmiskām vielām, kas paātrina cigaretes gruzdēšanu, pat tad, ja tu neievelc dūmu.

Dažas sekundes aizdomājies un raugi – puse cigaretes jau vairs nav! Tas tiek darīts tāpēc, lai cigarešu paciņas pēc iespējas ātrāk iztukšotos un tu dotos uz veikalu pēc jaunas.

Arī cigarešu tabaka ir piesūcināta ar ķīmiju, lai palielinātu smēķētāja atkarību. Cigarešu cenas katru gadu pieaug, bet tajās esošās tabakas kvalitāte samazinās.

Cigaretes“Marlboro”

Iedomājies sajūtu, kad tu nobaudi sulīgu, skaista izskata nektarīnu, bet tas izrādās kaut kāds ūdeņains, dažreiz pat rūgts.

Smēķējot “Marlboro” cigaretes, rodas ir līdzīgas sajūtas. Tu sagaidi no tām kaut ko iespaidīgāku, bet saņem ne pārāk uzteicamu garšu. Nav tā, ka būtu šausmīgi pretīgi, bet smēķēt nav visaipatīkami.

“Marlboro” cigaretēm garšu piešķir tikai tas, ka tās pārmērīgi piesūcinātas ar īpašu mērci. Ja iepakojumu esi atvēris tikai nesen, tad garšā būs jūtams kaut kas piparots, it kā tu smēķētu kečupu.Dūmi smird ļoti skābi un pretīgi.

Cigaretes “Bond Street”

Bezgaršīgas cigaretes, kuram ir kaut kāda mitrumapiegarša, kas pilnīgi nepaliek atmiņā.

Tu atceries, ka tās pīpējot, juties riebīgi, taču laika gaitā garša no atmiņas tiek izdzēsta, paliek tikai atgādinājums, ka šo tabakas izstrādājumu smēķēt nekādā gadījumā nevajadzētu.

Smēķējot šīs markas cigaretes, jūtama degoša papīra garša un pilnīga tabakas neesamība, kas teorētiski būtu jāiekļauj visās cigaretēs.

Cigaretes “Winston

Cigaretes, kas rada riebumu jau no pirmajās sekundēs pēc to aizdedzināšanas. Vispirms sajūtama pretīga smarža, bet pēc tam arī garša.

Zemas kvalitātes aromatizācija, nejauks rūgtums un puvuma pēcgarša ir tas, ko tu sajutīsi smēķējot šīs markas izstrādājumus. Ar tādiem pašiem panākumiem tu varētu mēģināt apēst sapuvušu tomātu.

Lasi vēl: Noplēsu tomātu, bet tas izrādījās negaršīgs! Lūk, kas bojā tomātu garšu! Dalos ar jums

Diemžēl pēdējā laikā ir palicis ļoti maz cigarešu, kas piemērotas smēķēšanai – tās ir vai nu bezgaršīgas, vai vienkārši pretīgas.Paradoksāli – bet ir sajūta, ka ražotāji cenšas panākt, lai cilvēks atmestu smēķēšanu, jo kvalitatīvi tabakas izstrādājumi vairs vienkārši nav nopērkami.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru