4 ērtas pozas miegainajiem rīta gultas priekiem

Tie, kas vēl nav izbaudījuši mierīgos, miegainos rītus, kad var nesteidzīgi un maigi nodarboties ar mīlestību, – jūs daudz esat palaiduši garām. Rīta glāstiem jums noteikti vajadzētu pievērst daudz vairāk uzmanības. Sāciet rītu ar savu partneri, izmantojot šī seksa pozas, lai padarītu savu dienu fantastisku.

Lasi vēl: Braucu no Mārupes, sareiba galva, nolēmu apstāties, bet uzreiz klāt policija un sods jau uzlikts! Viņiem pilnīgi neinteresēja, ka man palika slikti…

Karotīte
Šī poza ir lieliski piemērota ne tikai maigiem apskāvieniem. Kamēr citas daudz aktīvākas seksa pozas pieprasa krasas kustības, Karotes jeb Karotītes pozā ir iespējams iegūt nesteidzīgu, maigu un juteklisku baudu. Jums nav nepieciešams pielikt ļoti daudz piepūles, lai sasniegtu kulmināciju vēl tad, kad kārtīgi neesat pamodušies. Piespiedieties pie sava partnera ar muguru klāt, ļaujiet viņam jūs apskaut, tad piepaceliet kāju, lai viņš var jūsos iekļūt.
Pankūka
Šī ir suniskās pozas variācija, taču tā ir daudz vieglāka par ierasto suņu pozu – tā būs lieliski piemērota rīta seksam. Poza ir tāda pati, kā suniskajā, taču tā vietā, lai jūs stāvētu uz ceļiem, jūs vienkārši guļat viens otram virsū. Partneris no augšpuses spēj brīvi tikt klāt jūsu erogēnajām zonām, šādi sniedzot maigumu un glāstus abiem diviem. Šādi jūs varat nesteidzīgi un maigi nodarboties ar seksu.

Lasi vēl: Veltījums vīriešiem, kas nevēlas savas sievas
Apgrieztā kovbojmeitene
Lieliska poza tām sievietēm, kuras vēlas kontrolēt savu orgasmu. Turklāt jums nebūs jāizjūt vienam otra rīta dvaša. Vīrietis guļ uz muguras, kamēr sieviete sēžas viņam pa virsu, skatienu vēršot uz vīrieša kāju pusi. Šādā pozā kustības uz priekšu un atpakaļ ļoti stimulē klitora darbību.
Krusts uz krusta jeb X poza
Šī ir tradicionālās misionāru pozas variācija – lieliski piemērota tad, ja vēlaties palikt savā komforta zonā, taču gribat izmēģināt kaut ko oriģinālu. Meitene guļ uz muguras, bet vīrietis iekļūst sievitē, guļot perpendikulāri viņas ķermenim – abi ķermeņi veido X burtu. Alternatīvs risinājums misionāru pozai, tikai nav jāatrodas ar seju pret seju.

avots

Pievienot komentāru