440kg smags pakistānietis meklē sev līgavu. Viņš baidās sieviņu ”nospiest”, jo ir nolēmis spert svarīgu nākotnes soli

Spēcīgs vīrietis no Pakistānas, Arbabs Heters Haits, kura svars ir aptuveni 440 kg, paziņoja par vēlmi atrast dzīvesbiedru. Kā precizē Daily Mail, jaunās sieviņas svaram jābūt vismaz 100 kg.

Pēc laikraksta ziņām, pēdējos gados 27 gadus vecais Hejats ir noraidījis vairāk nekā 200 meitenes, jo viņas neatbilst viņa vēlmēm.

“Mani radinieki vēlas, lai es apprecos. Bet es vēl nevaru atrast sev atbilstošu partneri, ” viņš teica.

Turklāt topošajai sievai vajadzētu mācēt labi pagatavot ēdienus. Saskaņā ar Hejata teikto, viņš patērē 10 000 kalorijas dienā. Viņš brokastīs apēd 36 olas, un pēc tam dienas laikā apēd trīs kilogramus gaļas, izdzer piecus litrus piena un apēd vairākas rīsu bļodas.

Lasi arī: Kāpēc pirms gulētiešanas jāiemet tualetes podā ķiploku daiviņu. Liekas stulbi, bet tici man tu tā arī darīsi

Bet tas vēl nav pats interesantākais! Izrādās…

Hejats ir atkārtoti piedalījies starptautiskos svarcelšanas un spēkavīru turnīros. Viņš ir slavens ar savu video, kā traktoru velk aiz auklas, un tiek uzskatīts par spēcīgāko cilvēku Pakistānā. Šajā valstī viņu godā un ciena.

Hejatam ir svarīgs ne tikai svars, bet arī meitenes augums. Pats pakistānietis sasniedzis gandrīz divus metrus (viņa augums ir 198 centimetri), tāpēc viņš sapņo par tikšanos ar vismaz 193 centimetrus garu meiteni. Hejats vēlas, lai viņi kopā izskatītos harmoniski.

Lasi vēl: Pats bīstamākais daudzdzīvokļu mājas stāvs: šajā labāk nedzīvot. Priekšā neko neteiksim, pats sapratīsi

Lielā spēka un lieluma dēļ vīrietis pat tika iesaukts par pakistānieti “Halku”. Garāmgājēji viņu atpazīst un vienmēr vēlas tikt fotografēti kopā ar viņu. Neskatoties uz to, pakistānietis joprojām ir vientuļš.

Jāatzīmē, ka Hejats saka, ka viņam nav veselības problēmu un viņš ir iecerējis visā pasaulē kļūt pazīstams kā spēcīgākais cilvēks uz planētas. Jāpiemin, ka spēkavīrs baidās jauno līgaviņu ”nospiest”, tādēļ ļoti bažījās par jaunajām attiecībām.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos video par šo vīrieti (kadri ir iespaidīgi)

COMMENTS

Pievienot komentāru