5 iemesli piedot partnera krāpšanu

Krāpšana – nopietns trieciens vienam no partneriem. Dusmas, skumjas, neuzticība un zaudētais laiks – tas ir tas, ko cilvēks jūt, kad uzzina par partnera nodevību. 

Lasi vēl: Pašu nelaimīgāko vīriešu vārdi. Piedodiet, bet savam dēlam nedodiet šādu vārdu!

Katram krāpšana asociējas ar savu: fizisks kontakts, čatošana vai vienkārši domas par citu. Taču beigu beigās rodas jautājums: «Piedot vai aiziet neatskatoties?»

Protams, apkārt visi cilvēki tev liks iet prom. Tas ir atkarīgs no tā cik rīcība ir bijusi nopietna. Daži attiecību etapi ir grūti un cilvēki dara muļķības. Aiziet ir viegli, bet palikt kopā un kopā tikt tam pāri ir daudz grūtāk.

Kā piedot krāpšanu

1 Jūs esat apsolījuši būt kopā, gan priekos, gan bēdās. Nav ideālu cilvēku un nav attiecību bez problēmām. Viegli attiecībās ir tiem, kur partneriem ir nospļauties vienam par otru. Parunājiet, mēģiniet saprast, kāds bija šīs rīcības iemesls. Atceries: vainīgi vienmēr ir divi. Protams, ir ”vaļīgi cilvēki”, bet tas jau ir cits stāsts.
2 Lai arī ko cilvēki neteiktu, bet attiecības ir balstītas uz simpātijām un jūtām. Padomā vai tu esi gatavs vienā momentā pazaudēt visas jūtas un emocijas ko šis cilvēks tev ir sniedzis. Jā, tev nodarīja pāri, bet ir jātiek skaidrībā, nevis aiziet.

3 Cilvēks neciena to, kas viņam pieder. Bet viņš pa īstam sāk cienīt un novērtēt partneri tikai tad, kad saprot ka var to pazaudēt. Padomā par to ko jūs viens otram nozīmējat.
4 Aizdomājies par to cik jums abiem kopā ir daudz piedzīvojumu bijis un kādas emocijas ir bijušas. Jūs kopā gājāt cauri sāpēm un traģēdijām. Vai tiešām viena rīcība ir spējīga visu to, kas starp jums ir bijis nogalināt?
5 Ir patīkami apzināties, ka viss tiek balstīts uz uzticību un godīgumu. Apspriedīsimies, vai tiešām tikai tas attiecībās ir galvenais? Ja tev liktu izvēlēties vienu labo īpašību tavā partnerī, vai tiešām tā būtu uzticība? Ir vēl kaudze īpašību, kuras ir daudz svarīgākas.

Nekad neuzdrošinies pārtraukt attiecības ar cilvēku līdz neesi visu uzklaisījis to viņa. Momentā, kad tu uzzināsi par krāpšanu tevī valdīs jūra emociju.

Iespējams cilvēks, kurš to izdarīja nevēlējās tev nodarīt pāri un iespējams viņš pats nesaprot kādēļ tā sanāca. Tā ir dzīve un katram ir tiesības uz kļūdām. Aiziet tu varēsi vienmēr. Sargiet viens otru!

avots

Pievienot komentāru