8 aizdomīgas situācijas, kad labāk nemaksāt ar kredītkarti, ja nevēlaties lielu skādi

Plastikāta kartes ir atvieglojušas dzīvi, un tērēšanos daudz patīkamāku. No morālā viedokļa ir daudz vieglāk šķirties no apaļas summas, kad jūs to neredzat, un jūsu rokās nav kraukšķīgie papīra gabaliņi.

Lasi vēl: Sirdslēkmes gadījumā jums ir tikai 10 sekundes, lai glabātu savu dzīvību

Bet arī ērtībai ir sava maksa. Un nezaudējiet modrību: šeit ir 8 situācijas, kad noteikti nevajadzētu “izrādīt” kredītkarti.

Plastmasas kartes ir atvieglojušas dzīvi, taču riski nav mazinājušies

Bankas kartes ir atvieglojušas dzīvi ne tikai parastajiem godīgiem lietotājiem, bet arī krāpniekiem. Tagad viņiem nav vajadzīgi gadi, lai pilnveidotu roku veiklību un tēlot mākslu. Pietiek iegādāties spēcīgu datoru un zināt pāris triku – un jūsu nauda jau ir kāda cita kabatā. Lai jūs nekļūtu par kārtējās shēmas upuri, neveiciet maksājumu ar bankas karti šajās 8 ļoti aizdomīgās situācijās.

  1. Vietnēs, kuru adrese nesākas ar “HTTPS: //”

Vienmēr pārbaudiet veikala e-pasta adresi

Iepirkšanās tiešsaistē lielai iedzīvotāju daļai ir kļuvusi par īstu hobiju. Bet pirms jūs dodieties medībās pēc kārtotā un atklājiet karti apmaksai, rūpīgi apskatiet vietnes adreses joslu. Ja tā nesākas ar “https: // www …”, tad neveiciet pirkumu. Iespējams, jūsu priekšā ir “viltota” vietne. HTTPS ir tīkla drošības protokols, kas nodrošina drošu datu šifrēšanu. Un ja tās nav (piemēram, ja interneta veikala adrese sākas ar http, bez burta “s” beigās), vienmēr ir iespēja, ka informācija par jūsu kredītkarti nonāks krāpnieku ķetnās. Labāk ir meklēt līdzīgu produktu uzticamākā veikalā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru