Vīrietim attiecībās nepieciešamas tikai 3 lietas. Sniedz viņam tās, un jūsu kopdzīve būs laimīga un piepildīta! Nevajag pat ”zem tupeles” nolikt

Ir trīs pamata lietas, kas ir vitāli nepieciešamas vīrietim attiecībās, un attiecīgi ir trīs svarīgas kvalitātes, kam jābūt sievietes dzīvē, lai viņai blakus vīrietis varētu uzplaukt. Pieredzē dalās kāda krievu blogere, psiholoģijas entuziaste.

Tātad – pirmā sievišķīgā īpašība ir pašpietiekamība.

Kas tas ir? Tā ir spēja priecāties neatkarīgi no apstākļiem. Ja sieviete jūtas labi, viņa ir uzmundrināta, čivina kā putniņš. Ja viņa priecājas par to, ko dara vai nedara, viņa ģenerē enerģiju. Jau senajos ķīniešu rakstu avotos pausta gudrība, ka sieviete ir enerģijas avots.

Tāpēc vīrietis, pārnācis no darba mājās, metas sievas apskāvienos, lai gūtu spēku. Bet – ja sievietei ir slikta oma, vīram nav ko saņemt, lai tiktu galā ar saviem darbiem.

Tāpēc vispirms sievietei jādara tas, kas viņai patīk. Ja viņa vēlas izšūt, ļauj viņai izšūt. Ja viņa vēlas dziedāt, ļauj viņai dziedāt. Un, ja viņa nevēlas ne dziedāt, ne izšūt, ļauj viņai apbrīnot sevi spogulī, ja viņai no tā uzlabojas noskaņojums. Ja sieviete ir apmierināta ar dzīvi, tad vīrietis viņai blakus iegūs enerģiju, kas ļaus uzvarēt karā, vairot savus ienākumus un atrisināt visas citas vīriešu problēmas.

Bez pašapmierinātības stāvokļa mēs, sievietes, zaudējam pievilcību vīriešu acīs. Bioloģiski vīrieši un sievietes ir iekārtoti tā, ka viens no viņiem ir donors, bet otrs – patērētājs. Un donore ir sieviete.

Sievietei nav jāsaņem enerģija no vīrieša, viņa gūst enerģiju no dabas. Neatkarīgi no tā, cik daudz bērnu ir sievietei, viņa spēj viņus visus mīlēt. Neatkarīgi no tā, cik daudz vaļasprieku dāmai ir, viņa var nodoties visiem. Jo viņā ir slēpts nebeidzams attīstības avots, daba sievieti ir veidojusi, lai radītu jaunu dzīvību.

Ja tu neesi priecīga, ja neesi apmierināta ar to, ko dari, ja tev ir nepatīkami būt pašai, tad nav svarīgi, kādas labās īpašības tev piemīt, kāda tu esi brīnišķīga mājsaimniece vai māte, cik daudz tu nopelni.

Ja neesi interesanta pati sev, kā tu vari būt interesanta vīrietim? Tev jāapbrīno sevi, tad arī citi tevi apbrīnos. Tātad – pirmais punkts ir tava personīgā, no vīrieša neatkarīgā laime, spēja izbaudīt dzīvi.

Otrais punkts ir tava cēlsirdība

Tava spēja ticēt vīrietim, neskatoties uz to, ka viņš dotajā mirklī izrāda vājumu.

Slavenais itāļu aktieris Marčello Mastrojani savulaik ir teicis, ka dvēseles dziļumos ikviens vīrietis sievietē cer sastapt māti. Ja es būtu dzirdējusi šādus vārdus pirms 25 gadiem, es būtu šausmīgi sašutusi. Es teiktu: “Kāpēc man vajadzīgs vīrietis, kuru vajag mīlēt kā bērnu?” Bet dzīves gaitā es sapratu, ka mēs vienkārši nemīlam savus bērnus pareizi.

Vārdam “māte” mūsu mentalitātē ir pavisam cita nozīme nekā itāliešu valodā. Mūsu mentalitātē māte dažkārt ir autoritāra sieviete, kura nereti saka: “Tu esi stulbenis, dēliņ”.

Bet itāļu mentalitātē māte ir sieviete, kas apbrīno savu bērnu. Saistībā ar to, ka sieviete rada dabas enerģiju, ja viņa kaut ko pieprasa no vīrieša (ja viņa ir neapmierināta ar to, kas viņai ir), tad viņa automātiski netic, ka vīrietis spēj tikt galā ar saviem uzdevumiem, ka viņš spēj realizēt sevi šajā dzīvē, ka viņš ir tāds, kā vajadzētu.

Faktiski sieviete dod vīrietim signālu: “Tu neesi tāds, kādam tev vajadzētu būt. Tev ir jālabojas, jābūt citādam”.

Ja sieviete pastāvīgi nav apmierināta ar savu vīrieti, viņa sāk izjust traucējumus endokrīnajā sistēmā, rodas dzimumorgānu problēmas.

Tādēļ tev ir jāpaskatās patiesībai acīs un jāuzdod sev jautājumi: Kas es esmu? Ko es gribu? Kas viņš ir? Ko viņš grib? Kāpēc mēs esam kopā? Ļoti bieži šādi vienkārši jautājumi izskaidro ļoti svarīgas lietas.

Tātad, otrais veiksmes nosacījums līdzās tam, ka tu spēj būt laimīga pati ar sevi, ir spēja ticēt cilvēkam, kurš atrodas tev blakus. Vīrietim ir nepieciešams saņemt no sievietes ticību sev!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru