Vīrietim attiecībās nepieciešamas tikai 3 lietas. Sniedz viņam tās, un jūsu kopdzīve būs laimīga un piepildīta! Nevajag pat ”zem tupeles” nolikt

Un trešais punkts ir zināšanas: zināt, kā mēs esam iekārtoti. Zināt, ka cilvēkiem ir īpaši reaģēšanas rīki.

Būtībā zināšanas par mūsu dabu, sievišķo un vīrišķo, rodamas vienkāršas lietas pieņemšanā – mēs esam ļoti atšķirīgi. Un ir svarīgi uzzināt, kas es esmu, un kas viņš ir, lai veiksmīgi mijiedarbotos. Mēs vienkārši nerunājam dažādās valodās, mēs vienmēr runāsim dažādās valodās.

Tajā slēpjas dzīves skaistums! Tu vari mīlēt, būt laimīga, izjust kopības sajūtu, izpētīt pasauli kopā ar būtni, kas ir pilnīgi atšķirīga no tevis! Ja mēs būtu līdzīgi, mums nebūtu šādas evolūcijas.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurām augustā var izjukt partnerattiecības un pat laulība. Ieklausieties šajā, lai tas nenotiktu!

Tāpēc pirmā lieta, ko mudinu darīt, ir nevis tiesāt vīriešus, bet gan tiekties viņus saprast. Pēti, kā darbojas vīriešu psiholoģija. Nevis tieši sava dzīvesbiedra psiholoģija, bet gan psiholoģija vispār. Ņem vērā, ka viņiem ir atšķirīgs domāšanas veids.

Par laimi, tagad par šo tēmu ir daudz grāmatu un apmācību. Es gribētu piebilst, ka tas ir ļoti interesanti! Mācīties saprast pasauli, kas ir atšķirīga no tavējās, mīļotā cilvēka pasaule, kas tev ir dārga. Un tad šī savstarpējā novērtēšana nes dzīvesbiedriem tādu laimi, kuru nevar salīdzināt ne ar ko citu.

Avots: vesiskitim

COMMENTS

Pievienot komentāru