Arī šonakt apsekos ielu stāvokli

Lai gan astronimiskais pavasaris jau klāt, šonakt gaidāms sals, tāpēc pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” Ziemas dienests, sekojot līdzi laika apstākļu prognozei un ielu stāvoklim, nepieciešamības gadījumā uzsāks ielu tīrīšanu un apstrādi ar pretslīdes materiālu.

Saskaņā ar meteoroloģiskajiem datiem, šodien vietām Kurzemē gaidāms sniegs, slapjš sniegs, citviet debesis skaidrosies un spīdēs saule, pūtīs mērens ziemeļu, ziemeļrietumu puses vējš. Savukārt naktī uz otrdienu mākoņu daudzums samazināsies un gaisa temperatūra piekrastē pazemināsies līdz 0…-4°. Otrdien saule mīsies ar mākoņiem un nokrišņi nav gaidāmi, pūtīs lēns vējš, un gaisa temperatūra saglabāsies +2…+6° robežās.

Ventspilī visu diennakti tiek nodrošinātas tehnikas vienības dežūras un atbildīgie darbinieki dežūru laikā veic intensīvu un apzinīgu darbu, regulāri apsekojot ielu stāvokli, lai nepieciešamības gadījumā uzsāktu ielu tīrīšanu un apstrādi ar pretslīdes materiālu.

Atgādinām, ka ielas tiek tīrītas un apstrādātas ar pretslīdes materiālu prioritārā secībā, saskaņā ar Ventspils pilsētas ielu sadalījumu ziemas uzturēšanas klasēs.

Aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem un ņemt vērā, ka nepieciešams laiks, lai apstrādātu visas ielas ar pretslīdes materiālu, kā arī aicinām autovadītājus ikdienā novērtēt laika apstākļus un izvēlēties pareizu braukšanas ātrumu.

Pievienot komentāru