Bulgāru gaišreģe Vanga savulaik paredzēja, Covid-19 prasīs miljoniem cilvēku dzīvību. Zāles nāvējošās sērgas apkarošanai drīzumā atrast neizdosies

Bet – ja pandēmijas prognoze ir skaidra, tad vēl nav zināms, kad izdosies radīt efektīvas zāles pret nāvējošo vīrusu. Saskaņā ar Vangas prognozēm efektīvus medikamentus varēs izstrādāttikai aptuveni trīs mēnešus pēc tam, kad slimība būs sasniegusi maksimumu. Bet koronavīrusa augstākais punkts būšot biedējošs: cilvēki kritīšot un miršot tieši uz pasaules valstu ielām, apgalvojusi pareģe.

Lasi vēl: Vai celt traci, ja draugs tevi nosauc bijušās partneres vārdā? Tūlīt uzzināsi, kāpēc tā nevajag darīt! Tas ir pat kompliments tev!

Saskaņā vietnes worldometers jaunākajiem datiem pasaulē pašlaik ar Covid-19 ir inficēti 350 647, bet miruši – 15 317 cilvēki. Labā ziņa – izveseļojušies 100 362, taču ik brīdi tiek reģistrēti arvien jauni saslimšanas gadījumi.

Latvijā koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 pagājušajā diennaktī apstiprināta vēl 41 cilvēkam, tādējādi kopumā saslimušo skaits sasniedzis 180, ziņo Slimību profilakses un kontroles centrs.

Avots:

smolnarod

COMMENTS

Pievienot komentāru