Būs brīvdabas izstāde “Lidojums”

No 21. līdz 28.jūlijam Vecpuišu parkā aicinām apskatīt mākslinieces Ievas Jaundālderes darbu izstādi “Lidojums”. Izstāde ir arī labdarības projekts, gūtos ienākumus ziedojot mākslinieces veselības stiprināšanai.

Ievas Jaundālderes romantiskā un maigā daba novērojama arī viņas zīmējumos, keramikas izstrādājumos un tekstilā. Īpaša iezīme darbos ir no vecvecvectēva, ievērojamā ornitologa Kārļa Griguļa pārmantotā putnu un dabas mīlestība.

Valmieras dzimšanas dienas sestdienā, 25.jūlijā, ikviens varēs kļūt par mākslinieces modeli un ļauties klātienes portreta izveidei.

Ievas ikdiena paiet, cīnoties par veselības uzlabošanu, kam nepieciešams arī finansiāls atbalsts. Tādējādi izstādē gūtie ieņēmumi tiks ziedoti mākslinieces veselības stiprināšanai. Tāpat izstādes laikā būs iespējams pasūtīt mākslinieces zīmējumus un keramikas izstrādājumus, arī šādā veidā sniedzot atbalstu. Vairāk par to, kā vari palīdzēt Ievai Jaundālderei, var uzzināt mājaslapā www.beopen.lv.

Izstāde norisināsies sadarbībā ar Latvijas Dabas muzeju.

Valmieras 737.dzimšanas dienas lidojuma programma šeit.

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Fotogrāfijas un videomateriāli var tikt izmantoti Valmieras pilsētas pašvaldības publicitātes vajadzībām.

Pievienot komentāru