Darja neilgi pirms savas nāves lika atcelt visus seminārus un tikšanās teiktdama, ka tas vairs nebūs vajadzīgs

“Kaujas ragana” “Ekstrasensu cīņās”

17.sezonas “Ekstrasensu cīņās” Darjai ieteica piedalīties tuva draudzene un skolotāja Natālija Bantejeva. Tieši šīs burves vadībā Darja pilnveidoja savas zināšanas Sanktpēterburgā.

Atlases pārbaudījumā Darjai vajadzēja atrast paslēptu cilvēku – un viņa viegli norādīja uz automašīnas bagāžnieku, kur atradās “pasažieris”. Otrais pārbaudījums beigās ar neveiksmi, toties trešais bija aizvadīts nevainojami, un Darjai bija lemts palikt projektā.

Otrā pārbaudījumu diena atnesa skatītājiem un vadītājam jaunus satricinājumus – Voskoboeva bez grūtībām noteica, kurai patiešām ir grūtniece, un tam sekojoši atklāja uzdevumā iesaistītajām sievietēm ne mazums interesantu lietu par viņu dzīvi.

Kad raganu aizveda uz Obņinskupie nogalinātas meitenes vecākiem, Darja nekļūdīgi aizveda nogalinātās meitenes ģimeni uz noziegumu vietu, spēja izveidot kontaktu ar mirušās meitenes dvēseli, un nodeva ģimenei vēstījumu no meitenes.

Tam sekoja citi uzdevumi – visi daudz sarežģītāki. Daudzus no tiem Darja lieliski paveica, iekļūstot populārā televīzijas šova finālā. Tiesa, uzvara viņai netika, bet skatītājiem tas nebija svarīgi  – viņi spēja iemīlēt Darju, no sirds līdzi juta viņas ne vieglajam ceļam. Spilgtie, atmiņā paliekošie Vaskoboevas uznācieni kļuva par labāko rekomendāciju, lai iekarotu miljonu sirdis.

“Ekstrasensa dienasgrāmata” atklāšana

Noskatoties šovu “Ekstrasensa dienasgrāmata” skatītāji uzzināja par raganu daudz ko – ēterā viņa pastāstīja par saviem mīļākajiem rituāliem, un vēl – par savu sievišķo pieredzi, kas viņai bija pēc divām laulībām un divām šķiršanām.

Voskoboeva atzina, ka galvenais šajā šovā priekš viņas bija iespēja vienkāršiem cilvēkiem pastāstīt par ekstrasensu dzīves specifiku, kā arī iespēja palīdzēt daudziem cilvēkiem.

Piemēram, ne mazums padomu ragana deva sievietēm par to, kā sakārtot savu privāto dzīvi, – turklāt Voskoboeva pastāstīja pat ne par kādiem pārdabiskiem paņēmieniem, bet drīzāk par savu personīgu (pat ja neveiksmīgo) pieredzi.

Par ko viņa stāstīja un par ko klusēja

Un tomēr, par savu privāto dzīvi Darja centās runāt pēc iespējas mazāk. Viņa bija pārliecināta: jo vairāk zināms citiem, jo vairāk viņiem ir iespēju kaitēt viņi un viņas tuviniekiem. Tā ka informāciju par to kā Voskoboeva dzīvoja, žurnālisti savāca burtiski pa nelieliem gabaliņiem.

Tā kļuva zināms, ka otro reizi Darja izšķīrās tajā laikā, kad gāja “Ekstrasensu cīņu” filmēšana. Šajā laikā atdodot visus spēkus un laiku televīzijas projektam, viņa attālinājās no vīra, kas arī kļuva par šķiršanās iemeslu. Iespējams, ragana spētu ietekmēt attiecības ar vīru, izmantojot pārdabiskas zināšanas, bet viņa to nedarīja, lai nenodarītu kaitējumu bērniem.

Lasi vēl: Vairs nepērku veikalā sālītas siļķes. Šī siļķu sālīšanas recepte ir pati garšīgākā un labākā

Darja nekad sarunās ar pielūdzējiem un piekritējiem nepieminēja savus bērnus. Informāciju par viņiem izdevās iegūt, pateicoties fotogrāfijai sociālajos tīklos, kurās Darjai līdzās bija puisēns un meitenīte. Noskaidrojās, ka tie ir slavenās raganas bērni, Saša un Božena. Neskatoties uz sienu, kuru Darja uzcēla starp sevi un pārējo pasauli, viņas patiesā daba neļāva kaut ko slēpt. Tā viņa internetā pastāstīja par savu bērnības sapni – satikties ar Tamāru Globu, zināmu astrologu.

Sapnis nepiepildījās – pārāk agri un pārāk ātri aizgāja jaunā sieviete. Mūžīga piemiņa, Darja…

Avots:

teleprogramma

Pievienot komentāru